Război între Codrin Ştefănescu şi Adrian Ţuţuianu: Trădător jalnic. Se gudura pe lângă „dictator” să ajungă ministru la Apărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu spune despre Ţuţuianu că este un „traseist” şi „personaj lugubru” FOTO Captură
Codrin Ştefănescu spune despre Ţuţuianu că este un „traseist” şi „personaj lugubru” FOTO Captură

Vicepreşedintele Pro România Adrian Ţuţuianu şi fostul secretar general PSD Codrin Ştefănescu au pornit un scandal de la distanţă. Primul îl acuză pe celălalt că din cauza sa şi a lui Liviu Dragnea social-democraţia românească îşi pune problema de a duce în primul rând un candidat în turul doi la prezidenţiale, în timp ce Ştefănescu spune în replică despre Ţuţuianu că este un „traseist” care „se visa stăpân de continent”.

Scandalul a pornit după ce fostul social-democrat Adrian Ţuţuianu anunţa luni că urmează să dea nişte „replici pentru nişte indivizi din PSD care, din toamna anului trecut şi până astăzi, s-au dat peste cap de atâtea ori că nici nu mai ştiu cum îi cheamă”. O zi mai târziu acesta critica într-o conferinţă de presă negocierile eşuate de a ajunge la o aliaţă între ProRomânia-PSD-ALDE pentru a găsi un candidat comun la alegerile prezidenţiale. Ţuţuianu a adăugat că din cauza lui „Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Codrin Ştefănescu”, social-democraţia românească nu îşi pune problema să câştige alegerile prezidenţiale, ci să ajungă în turul doi.

„Ideea unei alianţe Pro România-PSD-ALDE a fost lansată de Victor Ponta, care a spus că, pentru sănătatea vieţii politice din România, o asemenea alianţă ar putea să ducă un candidat în turul doi. Uitaţi-vă cât de gravă e situaţia social-democraţiei româneşti. Nu îşi pune problema să câştige prezidenţialele, ci să ducă un candidat în turul doi. Aici au dus Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Codrin Ştefănescu PSD. Ce s-a întâmplat, însă, ieri (luni n.r.), ne arată că o asemenea alianţă nu este posibilă”, a declarat mariţi Ţuţuianu, citat de Agerpres.

Replica lui Codrin Ştefănescu a venit o zi mai târziu, acesta spunând despre Ţuţuianu că este un „traseist” şi un „personaj lugubru”.

„S-a apucat unu’ Ţuţuianu de la Pro România să mă înjure pe mine şi pe Bădălau. Cā suntem rāi pentru că l-am dat afară din partid ca pe un trădator jalnic ce este. Că nu am semnat şi noi scrisoarea anti-Dragnea a cărei autor cicā este chiar el! Cā ne-am luptat cu statul paralel şi abuzurile acestuia pe care el le-a aplaudat constant. Că nu l-am lāsat să se poarte ca un mic tiran pe moşia lui numită PSD Dâmboviţa. Unde-i trata pe toţi cu maxim sictir. Şi c-a primit pentru asta un şut fix în fund, când nu se aştepta! Cum adică, care Ţuţuianu ? Āla cu înregistrarea din şedinţă! Ăla care-i numea dobitoci şi oligofreni pe proprii săi colegi de partid din toatā ţara. Cā nu i-a scapat unul din tot partidul neinjurat şi māscārit. Āla de se visa preşedinte de ţară, lider balcanic şi european, stāpân de continent! Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe langā «dictator» să ajungā vice la Senat şi apoi ministru la apārare. Şi culmea, chiar a ajuns! Pentru cā a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu vā amintiţi de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!”, a precizat Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite