Politică

articolul anterior articolul urmator

Reacţia lui Claudiu Manda, după ce a participat la o petrecere ilegală, cu mai mulţi PSD-işti

2
2 Jun 2020 11:52:34
Autor: Radu Eremia
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Europarlamentarul Claudiu Manda susţine că la petrecera la care a participat au fost respectate toate regulile, inclusiv purtarea măştii sanitare.

„A fost un eveniment în spaţiu liber şi s-a păstrat distanţa socială înseamnă că am fost acolo. Nu vorbim de un primar din judeţul Doj, vorbim de un prieten de-al meu care este finul meu. Mi-a spus că s-a întâlnit un grup de prieteni înainte de a fi ziua lui de naştere. Ziua lui de naştere este astăzi.Am mers şi am stat 25 de minute în total. L-am salutat pe el, ne-am retras împreună eu cu el şi încă un consilier. Am discutat câteva lucruri despre alegerile care urmează şi am plecat”, a explicat Claudiu Manda, conform România TV.
 
Claudiu Manda s-a apărat, spunând că s-a dus la petrecere cu maşina personală, dar „purtând mască şi respectând distanţa socială”.
 
Petrecerea la care a luat parte alături de alţi social-democraţi a fost filmată cu drona, lucru care l-a deranjat pe Manda: „Nu am vrut să lămuresc ce inventează unii şi alţii pe Facebook. Cei cu drona au avut aprobare să filmeze? Că e o amendă de vreo 500 de milioane”.
 
Imaginile din dronă arată zeci de persoane, mult mai multe faţă de numărul permis de legile aflate în vigoare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Stanila Ion
2.06.2020, 11:59:04

E un PSD-ist corupt si mincinos....

0 (2 voturi)
FLORIN FLORESCU
2.06.2020, 12:02:47

BRAVO MĂI , CINE VĂ FILMEAZĂ PE VOI ESTE PASIBIL DE PEDEAPSĂ , DAR DACĂ O FOSTĂ SLUGĂ A NEVESTEI TALE PUBLICĂ IMAGINI DINTR-O CLĂDIRE A GUVERNULUI , IMAGINI CARE DENOTĂ O BREȘĂ ÎN SISTEMUL DE SECURITATE , ESTE BINE . VOI NU MERITAȚI SĂ OCUPAȚI ATENȚIA PUBLICULUI , POATE SE TREZESC ROMÂNII SĂ VĂ ARUNCE ÎN NECUNOSCUT ȘI SĂ CONSUMAȚI ÎN LINIȘTE CE AȚI FURAT .

-1 (1 vot)