Politică

articolul anterior articolul urmator

Reacţia lui Barna, după ce Rise Project a anunţat că publică „Adev​ărul despre Dan Barna“

43
14 Oct 2019 21:50:41
Autor: News.ro
Dan Barna FOTO Facebook
Dan Barna FOTO Facebook

Candidatul la preşedinţie al USR - PLUS Dan Barna precizează, după ce Rise Project a anunţat că publcă „Adevărul despre Dan Barna”, că aceştia au investigat proiecte pe care le-a desfăşurat în perioada anterioară intrării în politică. şi care nu au rezistat, el spunând că a contribuit la reuşita a zeci de proiecte şi că a ajutat autorităţi publice şi ONG-uri să acceseze fonduri.

„Am avut săptămâna trecută un interviu cu cei de la Rise. Am înţeles că au investigat proiecte pe care le-am desfăşurat în perioada anterioară intrării în politică, când eram antreprenor şi consultant în domeniul fondurilor europene. Rise s-a concentrat pe câteva întreprinderi care nu au rezistat după perioada de sustenabilitate a proiectelor cu finanţare europeană. E un risc inerent şi asumat în astfel de cazuri, mai ales într-o etapă de pionierat”, afirmă Dan Barna.

El relatează că le-a răspuns deschis şi onest la toate întrebările.

„Îl consider un exerciţiu de transparenţă şi normalitate într-o campanie electorală. Nu am nimic de ascuns. Am lucrat 10 ani în fonduri europene şi am construit una dintre cele mai de succes companii în domeniu. Am contribuit la reuşita a zeci de proiecte. Am ajutat autorităţi publice, ONG-uri şi companii care au avut nevoie de fonduri. Mii de oameni au lucrat în aceste proiecte. Am fost pasionat de munca mea şi sunt mândru de ceea ce am reuşit să fac, a fost o experienţă extraordinară”, adaugă liderul USR,

El subliniază că această experienţă l-a dus în guvernul Cioloş, unde împreună cu echipa de la Fonduri Europene a reuşit în 6 luni să aducă în ţară 7,2 miliarde de euro.

„Sunt pregătit să duc această experienţă la Cotroceni”, conchide Barna.

Jurnaliştii de la Rise Project au postat luni pe Facebook un anunţ conform căruia „în curând” vor publica „Adevărul despre Dan Barna”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

43 Comentarii

Manole Scarlat
14.10.2019, 22:15:36

Ce bine se adeveresc vorbele lui Felix Dzerjinski (creatorul NKVD): “Nu există persoane nevinovate, există doar persoane de care nu ne-am ocupat suficient." He, he!

+1 (25 voturi)
Maat
14.10.2019, 22:30:09

N-o sa duci nimic la Cotroceni,pentru simplul fapt ca n-o sa ajungi presedinte.Daca vrei sa te duci in vizita la Klaus,poate.

-7 (19 voturi)
Un cititor
14.10.2019, 22:30:51

"Jurnaliştii de la Rise Project au postat luni pe Facebook un anunţ conform căruia „în curând” vor publica „Adevărul despre Dan Barna”. Asta seamana a amenintare ! Adevarul despre Dan Barna ...hm ! Or fi terminat cu puscariasul, cu Teldrum !? I-a pus la punct mafiotul cu "armata lui." S-au linistit repejor. Acum il ameninta pe Barna, inr-un fel asemanator cu a mafiotului, cu un titlu care seamana a amenintare ...de cine stie ce trecut intunecat ar avea un tanar de 44 de ani ! Sa vedem ce spun ! Sper sa fie transparenti si credibili ! Daca miroase a intoxicare isi vor pierde credibilitatea definitiv.. Orice jurnalist are pe cineva in spate ?! Intreb si eu !

+8 (18 voturi)
Popa Pius
14.10.2019, 22:36:02

De ceva timp RP au cam trecut pe brazda ruseasca, ca stil...

+2 (8 voturi)
GicaContra
14.10.2019, 22:36:28

mno. sa vedem. daca Rise o da in bara cu barna s-ar putea sa nu credm nimic si din ce-au scris despre dragnea. Eu zic sa vina direct dragnea inapoi sef peste tara!

-5 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (43)