Reacţia lui Barna, după ce Rise Project a anunţat că publică „Adev​ărul despre Dan Barna“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul la preşedinţie al USR - PLUS Dan Barna precizează, după ce Rise Project a anunţat că publcă „Adevărul despre Dan Barna”, că aceştia au investigat proiecte pe care le-a desfăşurat în perioada anterioară intrării în politică. şi care nu au rezistat, el spunând că a contribuit la reuşita a zeci de proiecte şi că a ajutat autorităţi publice şi ONG-uri să acceseze fonduri.

„Am avut săptămâna trecută un interviu cu cei de la Rise. Am înţeles că au investigat proiecte pe care le-am desfăşurat în perioada anterioară intrării în politică, când eram antreprenor şi consultant în domeniul fondurilor europene. Rise s-a concentrat pe câteva întreprinderi care nu au rezistat după perioada de sustenabilitate a proiectelor cu finanţare europeană. E un risc inerent şi asumat în astfel de cazuri, mai ales într-o etapă de pionierat”, afirmă Dan Barna.

El relatează că le-a răspuns deschis şi onest la toate întrebările.

„Îl consider un exerciţiu de transparenţă şi normalitate într-o campanie electorală. Nu am nimic de ascuns. Am lucrat 10 ani în fonduri europene şi am construit una dintre cele mai de succes companii în domeniu. Am contribuit la reuşita a zeci de proiecte. Am ajutat autorităţi publice, ONG-uri şi companii care au avut nevoie de fonduri. Mii de oameni au lucrat în aceste proiecte. Am fost pasionat de munca mea şi sunt mândru de ceea ce am reuşit să fac, a fost o experienţă extraordinară”, adaugă liderul USR,

El subliniază că această experienţă l-a dus în guvernul Cioloş, unde împreună cu echipa de la Fonduri Europene a reuşit în 6 luni să aducă în ţară 7,2 miliarde de euro.

„Sunt pregătit să duc această experienţă la Cotroceni”, conchide Barna.

Jurnaliştii de la Rise Project au postat luni pe Facebook un anunţ conform căruia „în curând” vor publica „Adevărul despre Dan Barna”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite