Politică

articolul anterior articolul urmator

Reacţia lui Iohannis când a fost întrebat cât face până la Sibiu

20
19 Nov 2019 23:41:22
Autor: Alex Rizea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat la dezbaterea de marţi seara în cât timp parcurge distanţa Bucureşti-Sibiu. „Cât fac cu ce?”, a fost primul răspuns al preşedintelui.

Ulterior, preşedintele Iohannis a precizat că parcurge această distanţă în 4 ore, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis a spus că se va implica pentru finalizarea reformelor şi pentru rezultate vizibile în infrastructură.

„Să vă spun ceva. Eu sunt ferm hotărât să facem lucrurile acestea. Sper că nu am fost înţeles greşit. După 30 de ani de tranziţie şi dispute între diferitele formaţiuni, e cazul să ajungem în situaţia ca un Guvern care doreşte aceste reforme să se apuce de ele. O spun aici de faţă cu toţi. Nu vreau să fiu înţeles greşit. Eu voi fi foarte ferm, ca să nu zic chiar intransigent. Aceste discuţii trebuie să producă rezultate şi aceasta va fi abordarea mea. Nici eu, nici românii nu avem timp să pierdem în discuţii de complezenţă. Că vorbim despre infrastructură. Aceste chestiuni au fost discutate într-o primă rundă. E vorba de drumul expres între Craiova şi Piteşti, e vorba de Autostrada Moldova, e vorba de a lega Ploieştiul de Braşov, prin Valea Prahovei, pentru a ajunge să avem legături real folosibile între provinciile istorice. Aceste lucruri nu vreau să le promit, că de promis le-au promis toţi. Eu vreau să le facem" a declarat Iohannis. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

20 Comentarii

Mihai Neagu
20.11.2019, 00:12:51

Gretos! Imi aduce tare aminte de "dialogul" cu Ceausescu. Saraca Romanie...

0 (16 voturi)
L--- Lara
20.11.2019, 00:38:43

Daca ti-e greata incearca cu Coana Veorica: e mai acra ca agurida si stie sa calculeze aria cercului. Femeie desteapta, pe masura celor 2 neuroni ai votantilor sai.

0 (16 voturi)
Alexandru Preda
20.11.2019, 01:20:45

Dacă nu a știut sa se pună la adăpost, precum a făcut Iohannis... Pe scaun, picior peste picior, păzit de SRI, alegând jurnaliștii, cunoscând întrebările... Ehehe... Ar fi fost odihnita și ar fi recitat toate formulele matematice. Dar când a fost întrebat Iohannis care este formula ariei cercului, a făcut ceea ce face mereu:"Ha, ha, ha". O marioneta.

-1 (13 voturi)
Alexandru Preda
20.11.2019, 01:17:11

Pa, Iohannis! De luni pleci definitiv la Sibiu.

-3 (15 voturi)
Alexandru Preda
20.11.2019, 01:25:50

Mai corect spus:"o sa împărtășească aceasta viziune pana ma vad eu cu un nou mandat de președinte și pana îmi vad guvernul meu la putere penteu patru ani". Asa sunt PNL-ist ii. Toți.

-2 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (20)

Modifică Setările