Reacţia lui László Trócsányi după ce a fost respins la pachet cu Rovana Plumb din funcţia de comisar european

0
Publicat:
Ultima actualizare:
László Trócsányi FOTO Arhivă
László Trócsányi FOTO Arhivă

Europarlamentarul ungar László Trócsányi a reacţionat pe Twitter după ce acesta a fost respins definitiv, alături de Rovana Plumb, candidatul României, din postul de comisar european. Acesta acuză Comisia Juridică de lipsă de transparenţă şi subliniază că îşi va căuta dreptatea în instanţă. „Îmi amintesc de vremuri care credeam că au apus”, a adaugat Trócsányi.

„Am aflat astăzi cu consternare de decizia luată de Comisia Juridică a Parlamentului European.

Injustiţia flagrantă, lipsa transparenţei, clara şi deliberata încălcare a legii şi procedurii şi eşecul respectării principiilor de bază ale democraţiei îmi amintesc de vremuri care credeam că au apus.

„Nu sunt afectaţi doar avocatul şi gânditorul, dar şi persoana. Decizia în cauză este într-adevăr o salbă de minciuni, scurtături greşite şi tendenţioase. Când avocatul este insultat, atunci el nu are altă alegere decât să îşi caute dreptatea în instanţă”, a transmis László Trócsányi într-un comunicat publicat pe Twitter.
 

Luni dimineaţă Comisia JURI i-a declarat drept candidaţi nepotriviţi pentru funcţia de comisari europeni pe Rovana Plumb şi Laszlo Trocsanyi. Potrivit eurodeputatului Siegfried Mureşan, votul în cazul Rovanei Plumb a fost de 13 pentru respingere şi 7 împotrivă. Candidatul ungar a fost respins cu 12 la 9 voturi.

FOTO Captură / Twitter

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite