Reacţia PLUS la atacurile lui Ponta asupra lui Cioloş: Când n-ajungi la struguri pentru că statura publică nu-ţi mai permite, spui că-s acri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragos Tudorache - FOTO Eduard Enea
Dragos Tudorache - FOTO Eduard Enea

Dragoş Tudorache, co-preşedinte al delegaţiei USR-PLUS din Parlamentul European şi fost ministru de Interne, îi răspunde lui Victor Ponta, care l-a acuzat pe Dacian Cioloş că reprezintă interesele Franţei la Bruxelles. „Înseamnă că înţelegi politica doar de la Prut până la Nădlac”, afirmă Tudorache pe Facebook.

„Când n-ajungi la struguri pentru că statura publică nu-ţi mai permite, spui că-s acri şi sigur îi culege altcineva cu mâini străine. Aşa şi Victor Ponta.

Când europarlamentarii lui Ponta sunt în cel de-al doilea grup ca mărime din Parlamentul European, iar primul grup este PPE, să spui că din cauza celui de-al treilea grup nu a fost numit şi un est-european în poziţii-cheie ale Uniunii Europene înseamnă să înţelegi politica doar de la Prut până la Nădlac”, a afirmat Dragoş Tudorache pe Facebook.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat ieri că liderul PLUS, Dacian Cioloş, e mai interesat în negocierile sale de interesele Franţei decât de ale României.

„Nu este de râs - este de plâns! Dacian Cioloş a negociat şi luptat (ca de obicei) pentru ţara lui - Franţa! Problema noastră este cine negociează şi cine se luptă pentru România”, acuza ieri Ponta.

Atacul acestuia din urmă vine în contextul în care Dacian Cioloş a blocat accesul europarlamentarilor Pro România în Renew Europe, grup creat la iniţiativa preşedintelui francez Emmanuel Macron.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite