Reacţia PSD la anunţul şomajului tehnic pentru bugetari: PNL nu mai există. S-a întors PDL cu austeritatea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, liderul PSD, şi premierul Ludovic Orban, preşedinte al PNL FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Marcel Ciolacu, liderul PSD, şi premierul Ludovic Orban, preşedinte al PNL FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu un atac dur la adresa Guvernului Orban, despre care susţine că arată că nu mai e unul liberal, ci unul care arată că „s-a întors PDL cu asuteritatea”.

„PNL nu mai există. S-a întors PDL cu austeritatea! În 2010, experimentul austerităţii şi-a dovedit eşecul! A-l repeta acum, înseamnă prostie, ticăloşie şi interese ascunse sub umbrela stării de urgenţă.La fel, nu reeditaţi scenariul prost prin care aţi învrăjbit atunci privatul contra statului şi invers! Nu distrugeţi din nou România!”, a scris pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu. 

Liderul interimar al PSD susţine că Guvernul Orban ar trebui să ia aminte ce fac alte state în acceastă perioadă. „Dacă nu ştiţi ce şi cum să faceţi, luaţi exemplul de la celelalte state! Toate injectează munţi de bani în economie pentru a-şi salva atât sistemul privat, cât şi producţia internă. În plus, toate promovează soluţii sociale concrete şi curajoase pentru toate categoriile afectate. Băgarea forţată a României în şomaj NU este o soluţie, chiar dacă e tot ce aţi putut găsi!”, a completat social-democratul. 

Ciolacu le reaminteşte liberalilor că anul acesta vor fi alegeri şi vor fi traşi la răspundere. „Nu sunteţi veşnici! Încet încet poporul începe să vă vadă adevărata faţă. În timp ce îi ţineţi pe români în case - fără să îi şi testaţi! – românii văd cum faceţi angajări pe şest, camarila de partid fiind abonatul unic. În timp ce privatul este omorât cu buna ştiinţă, românii văd că firmele voastre de partid cresc prin achiziţii total netransparente şi din ce în ce mai controversate. Nu sunteţi veşnici! NU veţi scăpa de răspundere!”, a conchis preşedintele PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite