Politică

articolul urmator

Regele e gol, strigă justiţia

16
12 Jun 2015 18:12:30
Oana Mihalache
Protest împotriva guvernului Ponta
Protest împotriva guvernului Ponta

V-am văzut cu toţii gol, domnule Ponta. De câteva zile umblaţi gol în faţa tuturor şi nu va sfiiţi defel. Sunteţi dezbrăcat de bună-cuviinţă, dezbrăcat de sinceritate, de ruşine.

V-aţi dat jos stofele groase ale adevărului şi v-aţi îmbrăcat cu mătăsuri fine, atât de fine încât noi nu le vedem. Toţi acoliţii din Parlament au fost puşi să coasă, să cârpească şi să vă facă o manta de intangibil. Toţi cei 231.

Peste 200 de slugarnici au venit, în marţea neagră, şi v-au îmbrăcat în noile haine. Le-aţi îmbrăcat mândru, aţi asistat la parada voturilor salvatoare şi v-aţi fălit cu garda pretoriană alături. Dar sunteţi un arivist, domnule prim-ministru. Nu uitaţi că aveţi o diplomă falsă, că toată cariera dumneavoastră e o himeră, că fundaţia ei nu e reală.

Chiar dacă purtaţi sacoul de ministru, noi vă vedem gol! Gol de principii şi de valori. Gol de ruşine. Gol de caracter. Acoperiţi-vă cu ceva, domnule Ponta.

Imunitatea e singura haină pe care o purtaţi acum şi nu vă avantajează. E cusută strâmb, e cusută cu aţa scoasă din haina democraţiei, care se destramă.

Domnul Tăriceanu, unul dintre acoliţii dumneavoastră, a încercat să ne intoxice cu ideea unei lovituri de stat. Nu e normal ca un procuror de 27 ani să răstoarne un guvern, spunea domnul Tăriceanu. Ba e normal. Justiţia a fost cea care ne-a arătat că premierul e gol. Am aşteptat mulţi ani ca justiţia să se trezească, să se dezmorţească şi să treacă de la stadiul de omidă la cel de fluture. Justiţia s-a dezmorţit, a început cu arestarea lui Năstase, a continuat cu marii moguli, cu marii afacerişti care au făcut privatizări frauduloase în cei 25 de ani de democraţie. Când a ajuns la dumneavoastră, cuvântul justiţiei a ricoşat în scutul gros ridicat cu iuţeală de parlamentari, cei plătiţi din banii publici că să apere democraţia.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

16 Comentarii

Vanatorul/d.c.
12.06.2015, 19:05:33

"Chiar dacă purtaţi sacoul de ministru, noi vă vedem gol! Gol de principii şi de valori. Gol de ruşine. Gol de caracter. Acoperiţi-vă cu ceva, domnule Ponta." Acuma fie vorba intre noi..Cati pesedisti cu carnet cunoasteti, care sa aiba macar o pereche de ciorapi curati trasi pe..caracter..?

+9 (9 voturi)
Ina-Alice Dănilă
12.06.2015, 19:31:15

Bine spus!!

+4 (4 voturi)
jula ion
12.06.2015, 19:45:31

Inca una pe care fierea n-o lasa sa doarma..Da avind in vedere ca are scoala celor de la EVZ.nu e de mirare. Fata,dai cu ANGHIROL ca face bine la bila.

-9 (11 voturi)
Matei Tanta
12.06.2015, 19:46:36

DA Justitie oarba ce face cu hoti de la PDL..PMP si astia sunt mai goi dar cu buzunarele pline cu bani romanilor

-7 (7 voturi)
Matei Tanta
12.06.2015, 19:49:50

DA Justitie oarba ce face cu hoti de la PDL..PMP si astia sunt mai goi dar cu buzunarele pline cu bani romanilor cu DN RINCA SI ACEL OM NEVINOVAT

-8 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (16)

Modifică Setările