Remanierea Guvernului Dăncilă, stabilită. Când va fi şedinţa decisivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu. FOTO Eduard Enea
Codrin Ştefănescu. FOTO Eduard Enea

Şedinţa conducerii PSD în care se va decide remaniarea Guvernului Dăncilă va avea loc luni, de la ora 11.00, la Parlament. Joi seară, secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, afirmase că şedinţa social-democraţilor în care se va stabili cine rămâne şi cine pleacă din Executiv se va ţine miercuri sau joi.

UPDATE Biroul de presă al PSD a anunţat că viitoare şedinţă de Comitet Executiv va fi luni, de la ora 11.00.


La începutul acestei săptămâni, ziua indicată pentru următoarea şedinţă a Comitetului Executiv era luni. De altfel, social-democraţii au tot amânat în ultimele săptămâni să ţină şedinţa decisivă pentru remanierea Guvernului Dăncilă. 

Lista miniştrilor remaniaţi va fi prezentată de premierul Viorica Dăncilă la viitoarea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, aceasta lipsind de la ultimul CEx, fiind plecată într-un turneu în Orientul Mijlociu. Însă, de această dată premierul României ar trebui să vină cu evaluarea fiecărui ministru în parte. 

O parte a evaluării va fi făcută şi de către un comitet speciat format în PSD pentru a urmări modul cum interacţionează cu presa fiecare ministru în parte şi câte ieşiri publice are. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite