Remus Vulpescu rămâne şef de cabinet al ministrului de Finanţe şi în mandatul Ioanei Petrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remus Vulpescu FOTO Adevărul
Remus Vulpescu FOTO Adevărul

Remus Vulpescu rămâne şef de cabinet în Ministerul Finanţelor şi în mandatul Ioanei Petrescu. El a declarat că îşi va păstra funcţia pentru "o perioadă", pentru a asigura tranziţia după numirea unui nou ministru.

Remus Vulpescu este de părere că rămânerea sa în funcţia de şef de cabinet al ministrului de Finanţe este "normală", având în vedere că a ocupat acest post şi în timpul mandatului lui Daniel Chiţoiu, şi în timpul interimatului asigurat de premierul Victor Ponta.

Vulpescu spune că el va fi cel care va asigura o continuitate în activitatea Ministerului, până la intrarea în drepturi a Ioanei Petrescu, conform România TV.

Înainte de a fi şef de cabinet la Ministerul de Finanţe, Remus Vulpescu a fost şef al OPSPI şi a ajuns în atenţia publicului în special în timpul procedurii de privatizare a combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea.

În luna ianuarie, Vulpescu a fost numit administrator provizoriu al Transgaz, în urma unei decizii a Consiliului de Administraţie al societăţii şi a retragerii lui Neacşu Vlad Nicolae, membru neexecutiv independent în CA, din acest post.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite