Replica Ambasadei Suediei la Bucureşti după ce preşedintele Iohannis a îndemnat la practicarea golfului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

O filmare în care un golfer este alergat de un pui de elan pe un teren de golf a fost postată pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei la Bucureşti după ce preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat la practicarea golfului.

„Doar dacă faci şi jogging”, este mesajul care însoţeşte filmuleţul de pe pagina ambasadei, în care un golfer este fugărit de un elan la Clubul de golf Karlstad, imaginile fiind dublate de hohotele de râs ale celui care filmează.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, „un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură”, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

Iohannis îi îndeamnă pe români să practice golful

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentului organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a afirmat preşedintele.

El a subliniat că performanţa nu se poate obţine fără bani şi că sportul românesc are mare nevoie de politici publice mai bine ţintite, de resurse, de infrastructură modernă şi accesibilă, dar mai ales de implicare la toate nivelurile de organizare administrativă, economică şi socială.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite