Replica lui Andronescu pentru Turcan, după ce liderul liberal a afirmat că Guvernul Grindeanu „cade“ în trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu. FOTO Eduard Enea
Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu. FOTO Eduard Enea

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a reacţionat dur după ce preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sâmbătă, că se aşteaptă la o cădere a Guvernului Grindeanu în trei luni. Social-democrata i-a recomandat liderului liberal să-şi vadă de „propria grădină”.

„Doamna Turcan mai bine s-ar uita în propria grădină. E mult mai interesant ce vede acolo şi poate că i-aş sugera ce are de făcut în calitatea domniei sale de preşedinte interimar. Nu o să cadă guvernul. Eu cred că guvernul va merge înainte. Abia aşteptăm că toate acele lucruri legate de investiţii să pornească. Ele sunt pe repede-înainte şi sunt convinsă că nu va fi vorba de o cădere a guvernului, ci cred că va fi vorba de o dezvoltare a României”, a declarat Ecaterina Andronescu, duminică, la Antena 3.

Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că PSD a început să promită măriri de salarii şi angajamente pentru măriri de pensii, dar la Guvern nu sunt mai mulţi bani pentru că nu sunt investiţii.Liderul liberal este de părere că în trei luni situaţia “va exploda” şi că vom asista la căderea Guvernului.

„Este un blocaj fără precedent şi, din punctul meu de vedere, este foarte posibil ca în trei luni această situaţie să explodeze, România să ajungă să se îndatoreze din ce în ce mai mult pe generaţiile viitoare. Putem asista la o cădere a actualului Guvern, pentru că obsesia împotriva justiţiei şi iresponsabilitatea economică nu se poate să nu conducă în această direcţie spre care se îndreaptă orbiţi”, a spus Turcan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite