Replica Guvernului pentru Ciolacu: Premierul şi miniştrii nu au fost invitaţi la dezbaterile din Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / George Calin

Guvernul a anunţat că premierul, ministrul Justiţiei şi cel al Sănătăţii sunt gata să vină în faţa Parlamentului, dacă sunt sunt invitaţi oficial, o astfel de decizie nefiind luată până acum.

„Având în vedere afirmaţiile false făcute în spaţiul public, precizăm faptul că nu a fost înaintată premierului Ludovic Orban, şi nici miniştrilor din Cabinet, invitaţia de a participa la dezbaterile din Parlament pe marginea legii care priveşte carantina şi izolarea. Menţionăm faptul că atât premierul, cât şi miniştrii Sănătăţii şi Justiţiei, au disponibilitatea de a participa la lucrările Parlamentului ori de câte ori sunt invitaţi sau solicitaţi în mod oficial”, a anunţat biroul de presă al Guvernului. 

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat luni la finalul şedinţei CEx a partidului că social-democraţii au decis să nu voteze legea carantinei. Acesta a motivat că „legea este proastă” şi s-a declarat „dezamăgit” faţă de preşedintele Klaus Iohannis pe motiv că nu a chemat forţele poitice la discuţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite