Alegeri parlamentare 2020. Replica PSD pentru Iohannis: Românii să iasă la vot ca să-l măture pe Orban de la putere! Au distrus economia şi au falimentat firmele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu. FOTO Inquam Photos
Marcel Ciolacu. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu o replică la adresa declaraţiilor date de Klaus Iohannis joi, când le-a cerut oamenilor să iasă în număr mare la urne şi să voteze PNL. Ciolacu a subliniat că românii trebuie să iasă la vot pentru a trimite acest Guvern „acasă”.

„Într-adevăr, românii trebuie să iasă la vot! Ca să-l măture pe Orban de la putere! Pentru toată bătaia asta de joc la care au supus un întreg popor!!! Nu au testat, nu au întărit ATI-urile, au închis şcolile, au închis pieţele, au închis restaurantele, au fugărit creştinii din biserici şi au îmbolnăvit românii cu măştile neconforme! Au distrus economia şi au falimentat firmele româneşti! Au pustiit totul cu incompetenţa, aroganţa şi demagogia lor! Da, pentru toate acestea, românii trebuie să-i trimită acasă! Pe 6 decembrie, românii trebuie să pună STOP celui mai nociv guvern din istoria României! Pe 6 decembrie, votaţi să vă salvaţi! #VotaţiPSD!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să meargă şi să pună ştampila pe PNL. „Aţi fost alături de mine în 2019, în primăvară, la referendum şi am reuşit să oprim ciopârţirea legilor justiţiei. Aţi fost alături de mine la alegerile prezidenţiale şi, dragi români, mergeţi la vot ca să nu păţim ca în decembrie 2016, când, printr-o prezenţă scăzută la vot, a câştigat PSD şi a urmat coşmarul de ani de zile, în care PSD şi-a bătut joc de ţară, şi-a bătut joc de justiţie, şi-a bătut joc de investiţii publice. Aşa ceva nu ne mai dorim. În consecinţă, vă rog să mergeţi la vot. Votaţi! Alegerile se câştigă prin vot! Aţi fost alături de mine, votaţi echipa cu care vom reconstrui România, votaţi pentru România normală!", a afirmat Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite