Replica USR PLUS pentru Cîţu, după atacul la Drulă: „Dacă coordonatorul campaniei de vaccinare lucrează la Guvern, ce se întâmplă oare?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Prună, vicepreşedinte USR PLUS. FOTO: Facebook
Cristina Prună, vicepreşedinte USR PLUS. FOTO: Facebook

Cristina Prună, vicepreşedinta USR PLUS, a reacţionat după ce premierul Florin Cîţu a transmis că l-ar fi demis imediat pe directorul CFR dacă s-ar fi aflat în subordinea lui, nu a lui Cătălin Drulă.

În manieră ironică, Prună a adus în discuţie faptul că Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare, lucrează la Guvern, în contextul în care vaccinarea nu a reuşit să atingă ţintele clamate de Executiv până în prezent. Vicepreşedinta partidului sugerează că şi în acest caz responsabilul de vaccinare ar trebui să fie demis. „Dacă coordonatorul campaniei de vaccinare lucrează la Guvern, ce se întâmplă oare?”, a scris Prună joi pe Facebook.

Şi europarlamentarul USR PLUS Alin Mituţă a reacţionat după afirmaţiile lui Florin Cîţu, spunând că „dacă premierul ar lucra mai mult la Guvern şi mai puţin în campania de partid, am putea face reforme”. Anterior, premierul Cîţu a scris pe pagina sa de Facebook că dacă directorul CFR ar fi fost în subordinea sa, nu a lui Cătălin Drulă, până la această oră era demis. 

Florin Cîţu a declarat că nu poate să se pronunţe încă pe cazul accidentului de la Feteşti, însă ar trebui să se poată face ceva ca pasagerii să nu stea zeci de ore în trenuri, mai ales că este caniculă. În legătură cu soluţii pentru pasagerii care aşteaptă în trenuri, între care copii care revin de la mare, premierul a declarat: „Să răspundă cei care se ocupă de acest lucru. Dacă oamenii au suferit de pe urma modului în care este administrată, ar trebui să răspundă ministerul de resort. Mi se pare anormal să avem astfel de situaţii, iar un şef de la CFR Călători sau un director să spună că soluţia vine din altă parte. Soluţia este a celor care administrează sectorul respectiv”.

Întrebat dacă îl va demite pe şeful CFR Călători, premierul a afirmat: „Să am toate informaţiile, să văd ce s-a întâmplat”. Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a declarat, joi dimineaţa, la Antena 3, că directorii CFR au încercat să găsească miercuri noaptea o soluţie pentru trenul blocat în câmp şi a reacţionat iritat când a fost întrebat de ce nu s-a găsit o soluţie pentru cei 30 de copii care au stat 8 ore în tren.

 Vezi şi: Directorul CFR Călători, după ce 30 de copii au stat blocaţi 8 ore în tren: De ce mă întrebaţi pe mine? Vor primi apă când ajung la Bucureşti

Scuzele directorului CFR Călători, după ce a spus că le dă abia la Bucureşti apă copiilor blocaţi 8 ore în tren: E pe fondul oboselii

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite