articolul anterior articolul urmator

Restauraţia PCR-PSD. Cu ajutorul lui Dragnea, Ion Iliescu ne reconfiscă trecutul

23
4 Apr 2018 10:27:25
Daniel Gorgonaru
Liviu Dragnea şi Ion Iliescu FOTO Arhivă
Liviu Dragnea şi Ion Iliescu FOTO Arhivă

23 Comentarii

Radu Mircea
4.04.2018, 12:01:56

# Daniel Gorgonaru De ce va mirati ??? Aveti impresia ca urmasii securitatii si ai PCR nu au incalecat Romania ??? Dragnea nu este decit scula obedienta si profitoare a noii burghezii postdecembriste care a furat nu numai revolutia tinerilor din decembrie , dar si viitorul copiilor nostri . li doare-n basca de tara asta , au locuri gata asigurate in tarile calde , asteapta numai sa predea inventarul ce a mai ramas trupelur sovietice eliberatoare .

+12 (16 voturi)
, new_age
4.04.2018, 12:37:22

Nu Dragnea confisca viitorul ci romanii care au adus la putere PSD si ALDE . Lenea ne va costa mult ,nu numai viitorul.

+4 (10 voturi)
Shenghen Alikianos
4.04.2018, 12:51:05

@ Radu ............ in realitate nu au descalecat niciodata. Secu si nomenklatura PCR pusesera ochii pe "conturili" statului roman si pentru a le pradui in voie ceausestii trebuiau eliminati fara menajamente. Autorii loviturii de stat din decembrie '89 au decis sa se cheme revolutionari. In urma cu multi ani, inainte de decembrie '89, am cunoscut un individ condamnat pentru furt (individul devaliza fara scrupule si biserici). Eh, individul in cauza pretindea ca indivizii de teapa lui sunt in realitate un fel de revolutionari. Nu m-ar mira ca printre revolutionarii cu certificate de merit si sinecuri sa se afle si el.

+10 (12 voturi)
Aurel Paun
4.04.2018, 12:48:53

Sper ca procurori, care ancheteaza evenimentele din dec.`89, sa fi studiat arhivele securitatii pana acum, cand ciracii lui Iliescu au pus mana pe CNSAS si Institutul condus de Claudiu Iordache. Totusi se pune intrebarea: Ce interes are Ciuma Rosie in a prelua conducerea celor doua institutii? Liviu Dragnea, fecior de militian (securistul satului) s-o teme de ceva documente de la CNSAS (turnatorie?).

+5 (9 voturi)
Shenghen Alikianos
4.04.2018, 12:58:25

@ Paun ............ secu nu a desecretizat tot. Multe documente au fost arse iar altele, nu putine inca sunt dosite cu strasnicie de catre secu si folosite cand interesele lor o cer. Ficiorul repetent de melitian ceausist e doar un paduche, e drept unu' mai gros, mai umflat. In realitate puterea o detin alti indivizi care se afla la haturi si ii comanda pe astia care sunt scosi in fata si ne fac sa credem ca ei ar fi calaretii. Astia, paduchii, pot spune si face doar ce si cat le permit papusarii cei mari care stau in umbra. Basescu, mai deunazi, a facut oarece dezvaluiri in acest sens, spunand clar ca nu astia pe care ii vedem comanda in realitate, ei fiind doar niste marionete.

+7 (11 voturi)