articolul anterior

Revendicările cetăţenilor din regiunea Moldova

6
7 Feb 2019 17:01:27
Moldova Vrea Autostradă

6 Comentarii

Paun Al
7.02.2019, 20:08:05

Suna frumos ceea ce propuneti . Numai ca de 30 de ani pe majoritatea moldovenilor ( romanilor in general ) nu i-a interesat si cum arata ulita , strada ,localitatea , infrastructura ( autostrada ) . Nu i-a interesat ce se intampla si dincolo de usa casei lor , nu i-a interesat de viitorul copiilor lor , aici in Romania , langa parinti . Au fost interesati doar de promisiuni ca "se mai da" cate ceva ... si au votat cu consecventa FSN..PSD ... Cati dintre moldoveni vor fi acum interesati si de ce se intampla dincolo de usa casei fiecaruia , dincolo de poarta curtii fiecaruia ? Pe cati intereseaza ca fara infrastructura ,fara investitii ... am ramas printre cele mai sarace regiuni ale tarii ? Cati vor conditiona votul lor si de aceste probleme si nu doar de promisiunea egoista ... poate "ne mai da ceva" ?

-1 (1 vot)
Mircea B.
8.02.2019, 00:04:25

Paun Al Nu-i chiar așa, esti (auto) răutăcios. Cand la vot au câștigat ăstia de ..dreapta (PDL, PNL) s-au facut autostrazi in Ardeal. Cand a ieșit stanga pesedista s-a facut doar in sud și continuat ceva existente in Ardeal. Oricum, puțin. Moldovenii ce să voteze să se facă si la ei?! Au doar varianta lose-lose, nu? ☺ Probabil când se va ajunge să se crape țara-n trei, o să se pună si problema autostrazilor.

+1 (3 voturi)
globalistu
8.02.2019, 03:11:53

AU varianta unirii cu Republica Moldova..

-1 (3 voturi)
Mircea B.
8.02.2019, 12:27:11

Vasile Roaită Ar fi o complicatie inutilă. Unirea direct cu Rusia e varianta fezabilă. Fac ăștia o bază de rachete la Focșani, de tremură Deveselu! Ce zici, merge? ☺

0 (2 voturi)
Lucifer
8.02.2019, 10:46:43

Pentru interesul naţional al României este mai importantă cuplarea României de Est(Moldova noastră dar şi Basarabia) la Vest, decât nuami a Transilvaniei. Cum să atragi Basarabia dacă nu o racordezi la România prin căi de comunicaţie, utilităţi(energie, gaze, etc) şi investiţii româneşti? Repet: interesul prioritar al României este avansul spre Est şi recuperarea teritoriilor de acolo! Cine spune că numai Vestul este o prioritate nu înţelege mecanismele istoriei. Exemple? Vietnamul s-a luptat vreo 10 ani cu SUA numai pentru a se uni Nordul cu Sudul, Germania cum a prins un moment imediat a luat Germania de Est, azi cele două Corei negociază o eventuală unificare în paşi mărunţi. Numai România nu face mai nimic, parcă suntem idioţii lumii.

+1 (3 voturi)