articolul anterior articolul urmator

Revoltă în PMP. Turcescu îl critică pe Băsescu: „Orice compromis cu Dragnea va duce la disoluţia PMP“. Prima replică: „Trădătorii se pliază pe interese“

4
20 Apr 2017 13:00:09
Autor: Sebastian Zachmann
Robert Turcescu FOTO Eduard Enea
Robert Turcescu FOTO Eduard Enea

4 Comentarii

Tepes
20.04.2017, 13:21:34

HĂ HĂ HĂ. Colonelul s-a supărat pe comandant! Oricum Nuți merită o lege care să o scape de pușcărie. Dacă Dragnea vrea același lucru ea de ce să nu profite? Așteptăm poziția USR.

+1 (5 voturi)
Stefanescu Marian
20.04.2017, 13:37:26

Of,şi "acoperiţii" ăştia!Ce-or căuta prin politică?Iată o galerie de "acoperiţi":Iliescu,Băsescu,Ponta,Tăriceanu,Udrea,Dragnea,Meleşcanu,Turcescu şi...câţi or mai fi? Chiar nu se înţelege că "acoperiţii" nu sunt necesari în politică fiindcă,prin profesiune,sunt distructivi?

+2 (2 voturi)
Gib
20.04.2017, 14:28:17

Doamne cata greata pot produce comentarii ca ale acestei Bistriceanu. De altfel tot acest PMP alcatuit pe calapodul Traian Basescu provoaca aceleasi sentimente. Cum si ce mai pot spera romanii din partea clasei politice indiferent unde se situeaza ea in parlament. Cu astfel de calitate umana singura solutie pare sa fie "calugarirea" personala. Fiecare pentru el si familia lui si impreuna cu aceasta pentru a ignora complet aceste figuri jalnice care populeaza partidele. Asta au reusit in cei 27 de ani si cu precadere in ultimii 12 -13 ani. Daca acestea sunt elitele Romaniei este clar pentru mine ca nu avem nici o sansa.

+7 (7 voturi)
ladiana stan
20.04.2017, 16:53:37

Dacă a fi corect și perseverent cu niște principii înseamnă trădare, d-na Bistrițeanu are o problema de obedienta fata de un ipocrit care ne minte de când este în politica. PMP a avut nevoie de notorietatea lui Turcescu la alegeri , nu invers. Băsescu vrea sa continue serviciile fata de Udrea după ce i-a oferit toate funcțiile în partid și guvern.A înființat PMP pt Udrea și a luptat sa intre în parlament tot pt a o ajuta pe Udrea călcând în picioare democrația. Acest om josnic a luptat numai pt interesul personal și al lui Udrea.

+3 (3 voturi)