articolul anterior articolul urmator

„Revoluţia fiscală“ poate fi începutul sfârşitului pentru Dragnea

17
6 Feb 2018 11:53:39
Daniel Gorgonaru
Liviu Dragnea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

17 Comentarii

Ciprian Ch
6.02.2018, 12:04:33

Let it begin! Doar de s-ar intampla mai repede. Pe langa "tzeapa" fiscala, golania asta de partid isi bate joc de toata tara, si nu doar de prezent ci si de viitor. Nimeni nu vrea sa vada in viitor.... toata lumea vede azi - maine , maxim o luna...dar ce va fi peste 3-5 ani? Investitorii se sperie, mici intreprinzatori nu mai inteleg nimic, multinationalele au ajuns "baubau"-ul aceste tari, infrastructura nu avem, autostrazi nu se mai fac, TAROM e in faliment, urmeaza CFR.... De ce nu spune nimeni ca tara nu este a PSD-ului? De ce toata lumea sta bine merci la caldurica? Chiar nu ne mai pasa de nimic? Nu mai avem nicio valoare? Ne vindem asa pe o punga de orez si un litru de ulei? Cu cat PSD / Dragnea vor pleca mai repede de la conducere tarisoarei....cu atat va fi mai bine pentru noi in viitor. In ritmul asta.... sa ne pregatim de ...stins lumina.

+17 (19 voturi)
popescu costel
6.02.2018, 13:23:50

Da Ciprian, îmi e groază de viitorul care ne așteaptă cu Dragnea/Tăriceanu în fruntea țării, dar la fel de groază îmi este când mă gândesc că nu avem oameni capabili și integri să punem în loc; cine să vină? Orban, Bușoi, Gorghiu și alții ca ei? Băsescu, Udrea și gașca lor? Cel mai greu este să hotărâm ce vom pune în locul lor; de aceea lumea nu a ieșit la vot în 2016 și au ajuns hoții/analfabeți în parlament

+3 (13 voturi)
Ciprian Ch
6.02.2018, 13:58:10

Din pacate.... :) ai dreptate. Chiar nu stiu cine s-ar mai inhama la a face ceva.... Nici nu prea ai cum.... probabil de aia am fost vasali si subjugati la diverse regimuri.... Un deputat senator ameninta ca iasa cu arma si impusca lumea, alt senator / deputat ne zice direct "pentru ca putem", altul vrea ca deminitarii corupti sa nu fie arestati, vorbim si despre abuzul care nu e abuz, eliberam lumea din penitenciare dar in schimb lumea moare in spitale, scoala.... o ajuns o gluma de prost gust... Totul e doar o afacere. Intr-un final, oricine dar numai astia NU.

+4 (6 voturi)
CEZAR MIHAI
6.02.2018, 13:27:32

Nu va grabiti, de ce sa fie sfarsitul lui Dragnea ? AU votat bugetarii in masa Ciuma Rosie, acum s-o infulece pe burta goala, sa manance ce au votat. Doar nu asteapta tot de la fraierii care muncesc sa le rezolve problema asta. Nu credeti ?

+8 (10 voturi)
leuldinpanjshir99
6.02.2018, 13:32:37

Deja vedem ca „revolutia” fiscala a cam devenit brambureala fiscala. Cu sanse de a evolua in debandada fiscala. Iar daca efectul scaderii burselor internationale se propaga si la nivelul economiei romanesti, vom avea apocalipsa fiscala in toata regula.

+6 (10 voturi)