Rezultate alegeri parlamentare 2016. Liviu Dragnea, „copleşit şi mulţumit“: „Un vot pentru a reda demnitatea medicilor şi profesorilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Liviu Dragnea FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că este mulţumit şi copleşit de rezultatul obţinut de partidul său şi susţine că decizia românilor trebuie respectată, precizând că toate promisiunile din programul economic vor fi îndeplinite de un guvern PSD.

„Îmi doresc să nu avem conflicte în perioada următoare şi toată lumea să înţeleagă că votul românilor trebuie respectat“, a precizat Dragnea, după ce primele exit-poll-uri au scos PSD-ul învingător.

Potrivit News.ro, şeful PSD este de părere că românii au făcut diferenţa între vorbe şi realitate şi au votat pentru mai mulţi bani şi pentru ca tinerii să aibă locuri de muncă bine plătite: „Dacă exit-pollurile se confirmă, votul de azi arată o opţiune clară a românilor şi nu mai există îndoiala cu privire la rezultatul alegerilor. Românii au făcut diferenţa între vorbe si realitate, au votat pentru mai mulţi bani, pentru ca tinerii să aibă locuri de muncă bine plătite. Au votat pentru readucerea la viaţă a statului românesc şi pentru a ne hrăni cu ceea ce producem noi. Românii vor să se simtă acasă în ţara lor, vor ca România să fie o ţara bună pentru toţi românii.“

Dragnea a mai spus că este „un vot pentru a reda demnitatea medicilor şi profesorilor“ şi că tot ce a prezentat PSD în programul economic va fi pus în practică de un guvern PSD.

Liderul PSD a mai afirmat că în zilele următoare va ţine cont în acţiuni de trei lucruri: votul românilor, Constituţia României şi programul de guvernare.

Dragnea a transmis şi un mesaj pentru partenerii externi: România îşi va respecta toate angajamentele şi parteneriatele, cărora le va adăuga o componentă economică importantă.

„România este o insulă de stabilitate în regiune. Vreau ca în România să se menţină această demnitate, fără conflcite inutile, toate instituţiile fundamentale ale statului trebuie să respecte votul de azi al românilor. Trebuie să înţelegm toţi că Rom are nevoie de o guvernare stabilă. Le cer să pună azi capăt dezbinării, românii au votat împotriva dezbinării, au votat pentru ca toţi să ne unim, ca România să fie o ţara puternică şi respectată“, a fost mesajul lui Dragnea către politicienii români.

El a spus că urmează o noapte lungă şi le-a cerut colegilor să stea până la finalul numărării voturilor: „Vrem să ne apărăm rezultatele transmise de exit-poll-uri. Nu e nicio grabă. Nu se numeşte mâine. Ceilalţi au personalizuat această campanie. Au făcut campania despre Liviu Dragnea – Cioloş“, a mai spus Dragnea, arătând că în zilele următoare va avea o întâlnire cu ALDE.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite