Robert Cazanciuc: Pentru poporul român este un eşec faptul că ieri nu a fost cvorum în Parlamentul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a afirmat, marţi, că ”pentru poporul român este un eşec faptul că ieri nu a fost cvorum în Parlamentul României”, referindu-se la faptul că pensionarii nu au pensiile mărite, iar copiii nu au alocaţiile majorate.

”Nu a fost un eşec al PSD, a fost un eşec pentru poporul român, pentru cei un milion de şomeri, pentru copiii care nu au alocaţiile mărite, pentru pensionarii care nu-şi văd pensiile mărite, pentru copiii care trebuie să înceapă şcoala în condiţii de siguranţă”, a afirmat, marţi, Robert Cazanciuc, înaintea şedinţei Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat.

Preşedintele interimar al Senatului a întărit: ”Pentru poporul român este un eşec faptul că ieri nu a fost cvorum în Parlamentul României”.

Consiliul Politic Naţional al Partidului Social Democrat discută, la ora transmiterii acestei ştiri, despre situaţia creată în cursul zilei de luni, când nu s-a întrunit cvorum la şedinţa în care urma să se dezbată moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

De asemenea, PSD urmează să ia ”o decizie politică” în ceea ce priveşte viitorul moţiunii e cenzură, dar şi ce se va întâmpla cu cei cinci parlamentari ai formaţiunii cre au lipsit de la şedinţa de luni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite