Robert Negoiţă, scrisoare deschisă adresată lui Dăncilă, înainte de CEx. Ce atacuri lansează la adresa lui Teodorovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoiţă. FOTO Marian Iliescu
Robert Negoiţă. FOTO Marian Iliescu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, i-a adresat o scrisoare deschisă Vioricăi Dăncilă, în care acesta lansează mai multe atacuri la adresa ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici.

Robert Negoiţă îşi arată nemulţumirea faţă de discuţiile purtate cu ministrul de Finanţe în ceea ce priveşte banii pentru autorităţile locale. 

Redăm scrisoarea:

„Scrisoare deschisă în atenţia prim-ministrului României, Viorica Dăncilă

Am luat act de invitaţia făcută de către domnul ministru de finanţe, Orlando Teodorovici, în care suntem chemaţi mâine, alături de toate celelalte organizaţii asociative locale, pentru o nouă rundă de discuţii legată de rectificarea bugetară.

Ţinând cont de declaraţiile publice ale domnului ministru făcute până acum, dar mai ales de faptul că, în ultima perioadă, au fost numeroase tentative ale domniei sale de a schimba din mers obligaţiile pe care a promis că le respectă, în numele comunităţii Sectorului 3, vă adresăm public următoarea solicitare:

- asiguraţi-vă că, înaintea întâlnirii de mâine, domnul ministru de finanţe are capacitatea de a înţelege şi respecta valoarea unei promisiuni făcute în numele statului, de la cel mai înalt nivel, pe care îl reprezintă. Dar şi că stopează iniţierea oricăror feluri de tertipuri menite să dezbine şi să mai spolieze câte ceva din bugetele cuvenite autorităţilor locale. Considerăm că aveţi această obligaţie cu atât mai mult cu cât, chiar Dvs, de la înălţimea funcţiei pe care o ocupaţi, aţi promis că veţi respecta discuţiile avute cu noi iniţial.

Noi, primarii de municipii din România, considerăm că, în momentul în care statul român, prin cei mai înalţi demnitari ai lui, nu are bunăvoinţa de a-şi respecta cuvântul dat public, atunci lucrurile în România au intrat într-o zodie neagră, iar posibilele repercusiuni ale acestei stări de fapt pot fi fatale pentru administraţia locală.

Cu mulţumiri,

Robert Negoiţă

Primarul Sectorului 3”, a spus Robert Negoiţă. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite