Robert Turcescu, nemulţumit că TVR nu a vrut să-l invite la o confruntare electorală cu Firea, Predoiu şi Nicuşor Dan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Turcescu. FOTO Robert Enea
Robert Turcescu. FOTO Robert Enea

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a afirmat, miercuri, că TVR l-a anunţat că nu-l va invita la dezbaterea electorală de duminică la care vor participa doar Gabriela Firea, Cătălin Predoiu, Nicuşor Dan şi Daniel Barbu.

„Conducerea Televiziunii Publice m-a informat în urma cu câteva minute că a decis să mă invite la dezbaterea electorală care va avea loc pe TVR 1 duminică, 29 mai, de la ora 21.00. Urmând «modelul» Antena 3, TVR i-a «selecţionat» ca participanţi în dezbatere pe Gabriela Firea, Cătălin Predoiu, Nicuşor Dan şi Daniel Barbu“, scrie candidatul PMP pe pagina sa Facebook 

Turcescu i-a acuzat pe responsabilii TVR de faptul că prin demersul lor arată că se reîntoarce la practicile din perioada în care Adrian Năstase era prim-ministrul României.

„Protestez cu tărie faţă de aceasta decizie a Televiziunii Publice pe care o consider nelegală, netransparenţa, ipocrită si manipulatorie. Solicit public conducerii TVR să reintre urgent in statutul de televiziune publica, a carei datorie faţă de electorat în aceasta campanie este aceea de a fi echidistantă şi profesionistă. 

Refuz să accept ca în anul 2016 Televiziunea Publică se întoarce la practicile editoriale din vremea regimului Adrian Năstase, aliniindu-se într-o manieră degradantă trustului de presa al lui Dan Voiculescu“, mai afirmă candidatul PMP.

Până la această oră, TVR nu a avut nicio reacţie pe această temă, cu toate că a fost solicitat un punct de vedere.

Citeşte şi:

Dragnea: Tăriceanu nu ar trebui să demisioneze. Noi îl susţinem

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus că preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceaceanu, urmărit penal în dosarul „Ferma Băneasa“, se bucură de toată susţinerea PSD şi nu ar trebui să demisioneze din fruntea Senatului.

Dragnea, întrebat când va fi schimbat Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor: Este foarte posibil pe 7 iunie. Marţea neagră

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că PSD nu va încerca debarcarea lui Valeriu Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor până pe 7 iunie, referindu-se la ziua revocării ca la „marţea neagră“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite