Roman, atac la Orban, după ce a anunţat că pleacă din grupul parlamentar PNL:  Poate îţi vei da şi demisia din funcţia de deputat, câştigată pe listele PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Roman părăsind sala de plen, după ce a fost înlăturat de la tribună FOTO Adevărul / Maria Dinu / Arhivă
Florin Roman părăsind sala de plen, după ce a fost înlăturat de la tribună FOTO Adevărul / Maria Dinu / Arhivă

Deputatul PNL Florin Roman, care deţine preşedinţia interimară a Camerei Deputaţilor, l-a criticat pe fostul lider PNL şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, după ce liberalul a anunţat că nu va vota Guvernul minoritar şi că va demisiona din grupul parlamentar al liberalilor. Florin Roman îi sugerează să demisioneze şi din funcţia de parlamentar, pe care a câştigat-o pe lista PNL.

„Înţeleg de la dl Orban ca e un pas in afara PNL! Şi mai înţeleg ca săptămâna viitoare, pe final îl face şi pe al doilea!

E supărat ca nu mai este el presedinte al PNL, premier, presedinte al Camerei Deputatilor! Şi ne vorbeşte de onoare”, a scris Flşorin Roman pe Facebook. 

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor a explicat că „onoare înseamnă sa nu tradezi partidul care ţi-a dat totul! Iar dacă o faci, măcar domnule Ludovic Orban poate îţi vei da şi demisia din funcţia de deputat câştigată pe listele PNL! Aveţi aceasta onoare? Sau onoare ar însemna sa multumiţi PSD, cu voturile cărora aţi ajuns premier, după moţiunea împotriva Vioricai Dancila! Tot PSD trebuie sa multumiţi şi la a doua înscăunare de premier! V-au votat in bloc! Dar la Dvs nu se pune! Am înţeles! Maxima ipocrizie”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite