România are întrebări, domnilor miniştri constituiţi în grup mafiot!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, structura de tip mafiot, grupul infracţional care îşi spune guvernul României a dat o lovitură de forţă impunând la, adăpostul nopţii, ordonanţe de urgenţă care schimbă în interesul lui propriu, al preşedintelui PSD Dragnea, al lui Tăriceanu şi al altor corupţi codului penal şi de procedură ale României.

Mafioţii strânşi în conclavul minciunii şi al dispreţului faţă de români şi faţă de România în sala de şedinţe din Palatul Victoria au modificat samavolnic Codul Penal şi Codul de Procedură Penală legalizând astfel furtul, corupţia, dând o cruntă lovitură ideii de justiţie şi Statului de drept.

Preşedintele Klaus Iohannis avea dreptate când, la câteva minute după ce prostănacul Florin Iordache a sfidat o ţară întreagă prin modul în care a făcut cunoscută lovitura dată de grupul mafiot prezidat de un alt nemernic pe nume Sorin Grindeanu, afirma că statul de drept este în doliu. Preşedintele a avut o atitudine la fel de fermă azi-dimineaţă înainte de începerea şedinţei CSM.

La fel de îndreptăţiţi au fost zecile de mii de oameni care au uitat de ora înaintată, de frig, de iarnă şi au ieşit în stradă spre a protesta şi a le reaminti mafioţilor concentraţi în guvernul României că nu au dreptul să siluiască în folos propriu votul de la 11 decembrie care le-a făcut cadou puterea. Pe care acum o utilizează complet nedemocratic, totalitar, reconfirmând natura bolşevică a PSD-lui. Un partid care, precum odinioară PCR-ul pe care îl continuă în fapte, în atitudine, în mizerie, în dezonoare şi abuzuri, nu ştie să folosească decât pumnul şi palma. Ignorând, obliterând orice urmă de comunicare cu cei ce nu-i acceptă dictatura şi stopând programatic dialogul democratic.

Cine nu-i cu noi e împotriva noastră, pentru moment nu are decât să protesteze, nu ne pasă, avem puterea, facem ce vrem - par că îşi spun în barbă guvernanţii care acţionează la ordinul lui Dragnea ori al lui Tăriceanu, personaje dezgustătoare care nu au nimic în comun cu ideea de democraţie. Iar dacă gluma se îngroaşă şi protestele nu încetează, la adăpostul legitimităţii dat de votul din decembrie, nu e deloc exclus să îi trimitem la alte Aiuduri, Gherle, la Rîmnicu Sărat pe care îl vom redeschide în grabă - îşi mai spun, pesemne, aceiaşi nemernici, miniştri pe puncte, analfabeţi - ce mostră de imbecilitate a produs aseară numitul Iordache Florin- conduşi de un nevertebrat niţel mai spilcuit decât erau odinioară Manea Mănescu, Ilie Verdeţ sau Emil Bobu, pe nume Sorin Grindeanu.

Mărturisesc, azi dimineaţă am deschis televizorul cu speranţa care s-a dovedit iluzie că măcar unul, unul singur dintre componenţii guvernului Grindeanu a avut o tresărire de conştiinţă şi şi-a dat demisia, protestând astfel faţă de crima la adresa statului de drept comisă aseară.

Nu a fost să fie. Frăţia ticăloşilor este fără fisură, ticăloşii acţionează pe mai departe în bandă, or banda nu ştie ce înseamnă demnitate, bun simţ sau patriotism.

Şi, totuşi, România cinstită nu poate fi ofensată, violată, nu poate fi nici cumpărată cu majorări salariale, aşa cum cred Dragnea, Tăriceanu, Grindeanu, Iordache şi alţii de acelaşi calibru.

România are întrebări adevărate care nu pot fi stopate de lătratul analfabetului Iordache. Ele vor trebui puse, scandate, pe mai departe, seară de seară, până când ordonanţele vor fi retrase, până când guvernul Grindeanu demisionează şi complotişti la adresa statului de drept şi a democraţiei plătesc aşa cum se cuvine.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite