articolul anterior articolul urmator

România se autodetonează!

82
13 Feb 2018 12:44:03
Ion M. Ionita
Ministrul Justiţiei, chemat de urgenţă din Japonia
Ministrul Justiţiei, chemat de urgenţă din Japonia

82 Comentarii

pathfinder
13.02.2018, 12:55:16

Ca cam asa... +!

+3 (5 voturi)
Radu Mircea
13.02.2018, 13:05:45

lon M. lonita Nu domnule lonita , Romania chiar trebuie sa aiba noroc sa mai scape de asa clasa politica , de caracatita rosie . Sper ca DNA sa nu se clatine fiindca am in vedere spusele magistrului Serban Nicolae : '' DNA trebuie restructurat din temelii '' . Va puteti inchipui cum ar arata un DNA '' retructurat din temelii '' de lordache , Nicolicea , Serban , si gloata de infractori deja puscariasi , sau cu un picior la Jilava ??? Vremea lui Nastase si a lui Stanescu ne va parea parfum de liliac . Europa va arunca in sfirsit prosopul , suntem terminati . Nici macar Rusia lui Putin nu ne va mai vrea asa ticalosi . li facem de cacao .

+25 (25 voturi)
Vanatorul/d.c.
13.02.2018, 13:00:57

Sa fim seriosi..! Nu Romania se autodetoneaza..! Mai degraba mafiile care-o batjocoresc de ani intregi..! Falanga coldist-luluțana a Sistemului nu se poate impaca nicicum cu ideea ca, dupa ce a reusit ”in extremis” sa-si impuna la alegerile prezidentiale marioneta la Cotroceni, a pierdut apoi pe mana ei si pe mana marionetei instalate ca presedinte urmatoarele runde de alegeri (locale si parlamentare) in fata celeilalte falange a Sistemului, cea pesedist-securistic-rusofila, ceea ce practic o lasa fara celelalte 2 puteri, executiva si legislativa. Periculos pentru acesta falanga e faptul ca isi poate pierde toata Puterea de a influenta ”mersul lucrurilor” in Politica, Justitie, Economie, Social. Mai mult, toate facaturile si abuzurile juridice, la care s-a dedat in ultimii ani acesta falamga coldist-luluțană a Sistemului, pot iesi la lumina, ceea ce inseamna ani grei de puscarie pentru cei care l-au comis sau..comandat,,! De fapt batalia se da pentru mentinerea pe functie a unei singure persoane :Laura Kovesi. ”Scutul” intregii falange dupa ce Cldea a..defectat..! Iar treaba asta nu are nicio legatura cu apararea independentei Justitiei sau a statului de drept, nici una si nici alta nedepasind vrodata in Romania stadiul de gargara folosita pentru justificarea unor prea evidente rafuieli politico-juridice de tip mafiot. Deci toata lupta asta meschina din strada, parlament, mass media, PE etc, n-are nimic de-a face cu independenta justitiei sau cu statul de drept, ci numai cu conservarea un privilegii ale unor mafioti din Politica, Armata, Servicii, Politie, Justitie. etc si apararea unor interese legate de influenta, bani si putere..

-15 (27 voturi)
Vanatorul/d.c.
13.02.2018, 13:10:39

De 28 de ani, romanii traiesc intr-o minciuna perpetua. Revolutii, Mineriade, Stat de drept, Coruptie, Anti-coruptie, Guvernare, Legiferare, Independenta Justitiei, Independenta presei, etc, etc, numai minciuna si manipulare..! Nu-ti poti da seama de asta decat daca pleci din tara. Pentru ca in tara, s-a ajuns pana acolo incat toata lumea lumea minte si manipuleaza pe toata lumea, cu forta..! Cu forta televziunilor, cu forta presei scrise, cu forta ..incropirii la comanda de ”opinii majoritare” false, cu forta ”mitingurilor spontane”, etc. etc. Si asta pentru ca nu mai exista ”neafiliati” la cele 2 tabere din politica (tabara mafiotilor pesedisto-aldisti-udemeristi si tabara mafiotilor penelisto-iohanisto-luluțano-coldisti) si, mai ales, la..interesele legate de ele. Am mai spus-o, asa s-a ajuns sa gandim si ne manifestam exact ca intr-o republica cocainiera, corupta pana la cel mai prapadit portar de la intrarea in cea mai zdeanța de institutie. Suntem insa mandri si voiosi ca vanatoarea de corupti si abuzivi merge brici..! Merge, da..! Numai ca, cei care ii vaneaza pe corupti si abuzivi sunt la fel de corupti si abuzivi ca cei vanati..! Mai mult, exista dovezi clare (video, audio, etc), probe materiale valabile in orice instanta din Europa (numai in republica mafiotilor de-alde Dragnea si Tariceanu si a procurorilor de-alde Portocala-Zdreanta si Luluța Eroinuța nu), probe irefutabile si arhicunoscute, care dovedesc clar si fara echivoc, ca vanatorii si vanatii s-au vizitat reciproc, au baut si mancat impreuna, au fost la cabane si crame impreuna, au taiat porci si le-au mancat soricul impreuna, si-au aranjat doctorate plagiate impreuna, au pus tara la cale impreuna, si-au mangaiat tandru mainile avute in ghips..! Daca au spart totusi gasca, asta s-a intamplat pentru ca dupa plecare lui Basescu si plantarea figurantului de la Cotroceni ”vidul de putere si autoritate” devenise prea atractiv, asa ca, si unii si altii. au devenit mai nesatui ca niciodata, fiecare dorind pentru el si ”ai lui” mai multi bani si mai multa influenta, mai multa putere. Se stie deja ca si vanatii si vanatorii i-au mintit atat pe romani cat si pe cei de la UE, si vanatii si vanatorii s-au umplut de privilegii si au adunat averi stiute sau..inca..discrete, si vanatorii si vanatii au slugoii lor in mass media care sa le coafeze imaginea, si vanatii si vanatorii au babuinizat o buna parte din populatie si au falsificat grosolan statul de drept, si, poate nu va vine a crede, in final, pentru ca viata e intodeauna dreapta si face ca pacatele sa ne ajunga pe toti din urma, atat vanatii cat si vanatorii vor face bulau pentru aceleasi capete de acuzare: fapte de coruptie si abuz in serviciu..!

-12 (24 voturi)
Radu Mircea
13.02.2018, 13:18:54

# Vinatorul/d.c. Cu tot respectul cuvenit Vinatorule , dar spune-mi un singur nume care sa simbolizeze lupta anticoruptie , asa cum zici tu ca e ea ??? Mai slaba , mai partinica , mai iertatoare pentru unii . Te rog nu-mi spune BASESCU , ca si asa ma injura toti tzutzarii de pe forum ... hi hi hi hi ... Spune-mi pe cine ai vedea in fruntea DNA-ului vopsit de PSD-ALDE care sa mai faca macar 10 % din ce a facut Codruta ??? Ca poate a gresit uneori , nu zic nu . Oameni suntem . Dar trebuie sa remarc ca cei care au un dinte impotriva DNA-ului au macar un dosar penal dovedit , daca nu mai rau , vreo condamnare sau doamne fereste vreun termen final de judecata . Nu Codruta ii baga la pirnaie , ci niste judecatori .

+24 (26 voturi)