Politică

articolul anterior articolul urmator

Preşedintele Comisiei Roşia Montană: Lista primită de la RMGC conţine multe nume de jurnalişti. Politicieni nu sunt

9
16 Oct 2013 21:36:13
Autor: Iulia Marin
Darius Vâlcov, preşedintele Comisiei privind proiectul Roşia Montană
Darius Vâlcov, preşedintele Comisiei privind proiectul Roşia Montană

Preşedintele Comisiei pentru proiectul Roşia Montană, social-democratul Darius Vâlcov, a declarat miercuri că a primit o listă de la RMGC care conţine “foarte multe” nume ale jurnaliştilor care, pe banii companiei, au călătorit în diferite ţări, la diverse mine. În schimb, el a susţinut că nu a regăsit, în document, nume de politicieni.

“Nu vă pot spune ce este în documente, dar vă pot spune ce  nu este, şi anume: nu am găsit niciun parlamentar actual sau membru al Guvernului care să fi făcut parte din aceste deplasări în diferite ţări, la diferite mine. Lista conţine foarte mult nume din mass-media”, a precizat Vâlcov.

Potrivit lui Vâlcov, conţinutul listei nu poate fi divulgat, dar ea a fost analizată de toţi colegii săi din comisie.

“Lista a fost pusă la dispoziţia tuturor membrilor comisiei şi fiecare a consultat-o. Ea nu e publică, pentru că a venit într-un document pe care scrie «secret de serviciu» şi suntem obligaţi prin lege să nu divulgăm acele date. Avem acces la nume, dar nu le putem face publice”, a arătat el.

Membrii Comisiei pentru Roşia Montană au decis, miercuri, ca şedinţele următoare, în care proiectul de lege va fi dezbătut pe articole, să se desfăşoare cu uşile închise şi au explicat că discuţiile vor avea la bază şi documente secrete.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Vanatorul/d.c.
16.10.2013, 21:47:07

"nu am găsit niciun parlamentar actual sau membru al Guvernului care să fi făcut parte din aceste deplasări în diferite ţări, la diferite mine. Lista conţine foarte mult nume din mass-media” .. Haida de..! Pai ce, aia de la RM sunt atat de fraieri sa-si denunte complicii din PSD..?

+1 (5 voturi)
Cosmina Vladescu
16.10.2013, 21:54:27

ceea ce este o veste buna, ca politicienii sunt cei care vor lua o decizie, nu jurnalistii. Informarea presei si organizarea de infotripuri este deja o practica normala in Romania, in cazul multor firme. Avea si Rmgc dreptul sa arate partea sa de adevar, nu doar ecologistii sa ne impuie capul cu manipularile lor

-4 (12 voturi)
Johnnie
17.10.2013, 02:16:31

Rmgc n-are absolut nicio parte de adevar. Rmgc face doar manipulari ieftine pentru IUDELE din prostime si pentru politicienii corupti. Orice persoana inteligenta stie asta. Tu "cosmina" esti doar un postac platit de Rmgc sa intoxice comentariile din articolele despre Rosia Montana.

+3 (3 voturi)
nicolae
16.10.2013, 22:11:41

atunci politicienii pot lua o hotararea corecta si ne putem baza pe judecata lor. sper sa decida ca proiectul sa inceapa, ar fi un mare pas inainte pentru Rosia Montana, dar si pentru Romania

-6 (8 voturi)
legumesifructe
17.10.2013, 02:11:54

Dar lista cu politicienii care au luat spaga directa sau indirecta ai primit-o de la RMGC nene Darius? Uşi închise, documente secrete, totul pe sub masa. Suna ca si cum ati avea ceva de ascuns poporului. Vindeti cumva tara pe sest?

+2 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările