Să apărăm familia tradiţională!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la înfiinţarea ACCEPT, fix acum două decenii, homosexualii ies în stradă, vorbesc în spaţiul public, cer să li se recunoască drepturile.

Vor să li se garanteze dreptul la viaţă privată şi de familie, nici mai mult, nici mai puţin. Păi cum să se poată aşa ceva in România?! Dacă îi văd copiii? Dacă se ajunge la divorţ în familia tradiţională? Dacă ajung dumnealor, homosexualii, să se iubească şi să ceară asigurare comună de sănătate sau dreptul la moştenire? Doamne fereşte, se răsteşte Biserica. Familia e ceea ce a fost dintotdeauna, aşa trebuie să rămână pe mai departe. Biblică. Neîntinată de modernitate şi pidosnicii nemaiauzite.

Idealizarea familiei în varianta exclusiv-maritală e lesnicioasă si profitabilă însă. Nu costă nimic-nimic. Cum să rateze parlamentarul mioritic să o apere din gură şi din condei, taman în prag de alegeri?

Ce mai contează că nu există şi nu a existat aşa numita familie biblică? E familia lui Avram şi Sara una tradiţională? Avram, numit tatăl tuturor celor care au credinţă, era înrudit cu soţia sa Sara şi a decis să facă finalmente un copil cu servanta familiei. Lot, nepotul lui Avram, apără onoarea unor vizitatori nocturni ameninţaţi cu violenţa de vecinii răi prin oferirea la schimb a celor două fiice virgine. Putea să facă o asemenea mârşăvie? Putea, era capul familiei. Nu rezista nici la alcool, pare-se, ajungând să se culce cu fiicele tocmai scăpate divin de un viol colectiv. Nici în familia dreptului şi sfântului David lucrurile nu stau prea bine. Nu a rămas în istorie prin virtuţile-i familiste, iar propriul fiu Amnon îşi violează propria sora, Tamar. Să mai zic că nici familia lui Isus Hristos nu era tocmai una din cale afară de tradiţională?

Idealizarea familiei în varianta exclusiv-maritală e lesnicioasă si profitabilă însă. Nu costă nimic-nimic. Cum să rateze parlamentarul mioritic să o apere din gură şi din condei, taman în prag de alegeri? Cum să nu declare apăsat că se apropie sfârşitul familiei tradiţionale de nu se modifică în regim de urgenţă Constituţia? Le zic bine dumnealor din Coaliţia familistă mistică, pură şi ortodoxă, sugerând candid că familiile o duc rău-rău-rău în ţările acelea europene ce recunosc ca normală diversitatea din societăţile lor olandeze, suedeze, belgiene, daneze, norvegiene, italiene, greceşti, slovene, estoniene, finlandeze, franceze, britanice ş.a.m.d. N-or fi şi ele încercate de iminenta primejdie homosexuală?

La luptă, fraţi creştini, ne cheamă Ţara!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite