Scandal în miezul nopţii la sediul PSD, cu Gabriela Firea şi Marian „Ceauşescu“. Primarul Capitalei spune că „va dezvălui“ cine îl plăteşte pe protestatar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto INQUAM Photos
Foto INQUAM Photos

Proaspăt reînscăunată la şefia PSD Bucureşti, Gabriela Firea a avut azi-noapte, după şedinţa CEx aL PSD, un schimb de replici cu protestatarul Marian „Ceauşescu“. Primarul Capitalei a anunţat că va face publice informaţii despre cine îl plăteşte ca să o denigreze.

UPDATE 19.50 Primarul Capitalei l-a primit, miercuri, în audienţă pe Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, pentru a discuta propunerile acestuia privind comemorarea eroilor Revoluţiei.

      


„Sunteţi o persoană care vă faceţi de râs şi v-am dat şi în judecată. Cine v-a plătit să veniţi aici? Vă spun eu cine v-a plătit. Vreţi să vă spun. Dar ce credeţi că ne e frică de un domn care vine şi ţipă la noi. E o persoană certată cu legea, care a venit în faţa casei mele şi i-am făcut şi plângere. Eu ştiu foarte bine de cine e plătită această persoană. E plătită chiar de cineva care s-a aflat pe lista de la europarlamentare a unui partid politic. Voi face această dezvăluire“, a strigat destul de iritată Gabriela Firea.

      

Marian Moroşanu este cunoscut pentru protestele puse în scenă, adesea cu ţintă directă la diverse personalităţi din PSD. Pe 3 martie 2019, câţiva protestatari, între care se afla şi „Ceauşescu“, s-au prezentat la casa fostului preşedinte Ion Iliescu, pentru a-i ura de ziua lui „La mulţi ani cu executare“. Manifestanţii i-au adus atunci cadou un pat de penitenciar şi o pereche de cătuşe. Altădată, aceiaşi protestatari au montat un vas de WC pe sigla PSD de la sediul din Bucureşti al partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite