Politică

articolul anterior articolul urmator

Scandal între PSD-işti la Videle. Primarul cere partidului să dea jos bannerele electorale cu Viorica Dăncilă, şefa lui pe linie politică

2
16 Sep 2019 16:27:03
Autor: Radu Eremia
Premierul Viorica Dăncilă. FOTO  Inquam Photos / Octav Ganea
Premierul Viorica Dăncilă. FOTO  Inquam Photos / Octav Ganea

Nicolae Bădănoiu, primarul oraşului Videle, a anunţat luni că cere de urgenţă demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricăi Dăncilă, pe motiv că ar fi fost montate ilegal în oraş, transmite Mediafax.

Primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, a trimis o adresă către PSD Teleorman în care afirmă că, pentru montarea bannerelor, este nevoie de un aviz de publicitate temporară, în condiţiile legii, potrivit Mediafax. Primarul mai susţine că pe 12 septembrie a observat cum pe străzile oraşului apar bannere fără autorizaţie cu chipul Vioricăi Dăncilă.
 
Sursa citată a precizat că, potrivit poliţiştilor, la Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Videle nu există documente care să ateste eliberarea unui acord pentru montarea bannerelor.„Vă rugăm (...) să ne puneţi la dispoziţie documentele care vă îndreptăţesc să amplasaţi bannerele publicitare. În cazul în care nu deţineţi aceste documente, vă solicităm ca în termenul menţionat mai sus să procedaţi la demolarea bannerelor menţionate", se arată în comunicarea Poliţiei locale Videle către organizaţia PSD Teleorman.
 
„Am cerut de două ori organizaţiei PSD documentele pentru eliberarea avizului temporar de publicitate electorală. Nici până astăzi (n.red. luni) nu s-au primit documentele în cauză, aşa că eu consider că acele bannere montate în afara cadrului legal trebuie date jos urgent!”, a declarat, corespondentului Mediafax, primarul din Videle.
 
Bădănoiu şi-a înaintat demisia din PSD luna iunie, dar până în prezent formaţiunea nu a validat documentul înaintat de primarul social-democrat. Demisia a venit înaintea Conferinţei Judeţene în care s-a ales noua conducere a PSD Teleorman.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Sacha Durand
16.09.2019, 16:52:16

Ce e asa de complicat ptr. primar ? Fiind primul magistrat (pai nu ?) al satului are toate puterile de a smulge ce e ilegal ! Mult zgomot ptr. nimic ! Razbel intre tovarasi....Continuati !...asa va vrem : razboinici intre voi !

+1 (3 voturi)
Un cititor
16.09.2019, 21:17:00

"Bădănoiu şi-a înaintat demisia din PSD luna iunie..................... Ha, ha, ha.................inteleg, inteleg, inteleg ! Oare cine l-o fi deranjat pe domn' Primar ?!

Modifică Setările