Scandal la sediul central al PSD. „Sunt mulţi lideri în partid care se tem că PSD o să aibă soarta PNŢCD“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Cătălin Ivan a mers luni dimineaţă la sediul PSD, unde a lăsat mai multe documente care ar dovedi că e în continuare membru de partid, dar a lansat şi atacuri dure la adresa şefului social-democraţilor, Liviu Dragnea.

„Există un stat paralel evident, iar Liviu Dragnea face parte din acest stat paralel, este un exponent al statului paralel. Sunt mulţi lideri în partid care se tem că PSD-ul o să aibă soarta PNŢCD. Liviu Dragnea sacrifică PSD pentru a se menţine în libertate", a afirmat Cătălin Ivan. 

Fostul lider al europarlamentarilor PSD a precizat şi faptul că-l va da în judecată pe Liviu Dragnea.  „Îl voi da în judecată pe Liviu Dragnea pentru că a făcut de nenumărate ori declaraţia că nu sunt membru PSD, pentru abuzurile la care am fost supus. Am fost dat afară din comisiile din Parlamentul European, din delegaţia PSD, nu am putut să candidez pe nicio funcţie pentru că statutul meu era incert, iar Liviu Dragnea avea tot interesul ca statutul meu să rămână incert”, a completat Ivan

De asemenea, Ivan a susţinut că Liviu Dragnea ar fi făcut înţelegeri cu mai multe „filiale ale PDL (n.r.- de fapt ale PNL), în special în Ardeal“, aluzie la faptul că actualul şef al PSD a venit în formaţiune, în 2001, după ce a plecat din Partidul Democrat, condus la acea vreme de Traian Băsescu. 

Europarlamentarul a subliniat că a venit cu „toate documentele” pentru a demonstra că încă face parte din PSD. Reacţia vine după ce filiala PSD Iaşi a transmis un comunicat de presă prin care s-a dezis categoric de declaraţiile „apartidicului” Cătălin Ivan, care se „agaţă de PSD” şi de funcţia de europarlamentar.

Ivan a avut mesaje dure şi la adresa mai multor colegi din PSD care anterior au fost în PRM, cei vizaţi fiind Codrin Ştefănescu şi Lia Olguţa Vasilescu, cei doi fiind persoane din apropierea lui Liviu Dragnea.

O reacţie a conducerii PSD a venit prin intermediul secretarului general Marian Neacşu. „Nu ştiu unde şi în ce condiţii a plătit dl Ivan acea cotizaţie. Vă daţi seama că nu am ştiinţă despre ce cotizaţii se încasează la organizaţiile locale de peste tot din ţară. Avem câteva mii de organizaţii locale. Nu, evident că nu. Conform statutului nostru, cotizaţie la partid plătesc membri de partid.”, a spus Neacşu, citat de stiripesurse.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite