Scandalul stenogramelor se reaprinde în PNL. Atanasiu, huiduit şi fluierat de liberali. Blaga: „Vă rog să ne respectăm!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Atanasiu FOTO Adevărul
Teodor Atanasiu FOTO Adevărul

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a fost huiduit de către delegaţii prezenţi la Consiliul Naţional al partidului. Atanasiu nu a fost lăsat să vorbească, a primit fluierături, iar membrii formaţiunii i-au cerut, din sală, să îşi prezinte scuzele, după scandalul stenogramelor care a încins partidul.

Liderul PNL Teodor Atanasiu a fost huiduit de liberalii prezenţi în sală, la Piteşti, în cadrul reuniunii Consiliului Naţional al formaţiunii. Chiar de când a urcat pe scenă, în sală s-a stârnit rumoare şi au apărut primele huiduieli, însă Atanasiu nu a reacţionat. 

 În timpul discursului său, însă,  huiduielile şi fluierăturile s-au înteţit. "Am o mare rugăminte, vă rog să ne respectăm!", a intervenit Vasile Blaga, ca să îl ajute pe colegul său, numai că din sală au apărut vociferări. "Scuze, scuze!", au cerut delegaţii liberali, dar Atanasiu a încercat să îi ignore şi să îşi continue discursul. Pentru că liberalii îi cereau în continuare să îşi prezinte scuzele, el s-a enervat şi a încheiat abrupt discursul. "Vă mulţumesc pentru primire", a spus Atanasiu, sec, şi s-a aşezat lângă Cătălin Predoiu, care i-a strîns mâna şi a încercat să îl consoleze. 

Reacţia liberalilor intervine în contextul în care, în urmă cu două săptămâni, mai multe discuţii private purtate în rândul membrilor din vechiul PNL, au ieşit la iveală în presă. În acea discuţie, Atanasiu le promitea liberalilor că Predoiu nu va obţine niciodată funcţia de premier şi îşi manifesta speranţa că liderii PDL vor dispărea, "rând pe rând". Ulterior, copreşedintele PNL Alina Gorghiu şi-a cerut scuze în numele lui Atanasiu, în timp ce liderul de la Alba a spus că declaraţiile sale au fost scoase din context.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite