Schimb de replici între Budăi şi Băsescu: Aţi spus că nu e nevoie de autostrăzi? / Prezentare metafizică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Muncii, Marius Budăi, l-a întrebat, sâmbătă, pe fostul preşedinte Traian Băsescu dacă este adevărat că a spus că România nu are nevoie de autostrăzi. Băsescu i-a spus că este interesantă „prezentarea metafizică”, dar acest lucru se întâmpla în anul 1997, când România nu era în UE.

„Chiar vreau să vă întreb pentru că public s-a tot spus că dumneavoastră sunteţi cel care a spus că România nu are nevoie de autostrăzi. Vreţi să clarificaţi acest aspect?”, l-a întrebat Budăi pe Băsescu.

Fostul preşedinte a replicat că este „interesantă prezentarea metafizică”, dar în 1997 România nu era în Uniunea Europeană şi, mai mult, ţara noastră era în încetare de plăţi.

„E interesantă prezentarea metafizică pe care o aveţi. Nu am spus niciodată că nu are nevoie de autostrăzi, am spus că nu sunt bani pentru autostrăzi. Puteţi lua înregistrarea din 1997. Atunci România era în încetare de plăţi şi doi nu eram în UE, nu ne dădea nimeni bani să le construim. Acum ne dă UE bani şi nu le construiţi. Asta era în 1997”, a spus Băsescu, citat de Mediafax

Dialogul a venit în contextul în care Băsescu a declarat că dacă ar fi preşedinte de partid nu ar semna pactul propus de premierul Viorica Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite