Schimb de replici între Ponta şi Dragnea: „Victor e acelaşi. Eram eu orb înainte”; „Liviule, ieşi din cotloane. Te aşteptăm la lumină”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea si Victor Ponta FOTO Mediafax
Liviu Dragnea si Victor Ponta FOTO Mediafax

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a venit marţi cu o replică pentru preşedintele PSD Liviu Dragnea, după ce acesta din urmă a afirmat luni seara la Antena 3 că partidul lui Ponta nu va trece pragul electoral la europarlamentare şi că voturile vor fi „irosite”.

„E păcat pentru oamenii care au votat cu PSD şi care vor vota cu Pro România, pentru că e clar trendul, Pro România nu o să treacă pragul electoral. Şi or să fie voturi irosite care ar fi folositoare pentru PSD, să aibă mai mulţi europarlamentari. Voturile alea irosite vor merge o parte la PNL, o parte la USR, pentru că se redistribuie", a declarat Dragnea într-o emisiune electorală la Antena 3.

Întrebat de moderatorii emisiunii dacă Victor Ponta a fost acelaşi om şi atunci când era în PSD, Dragnea a răspuns afirmativ: „E acelaşi. Eram eu orb înainte”.

Câteva ore mai târziu, liderul Pro România, Victor Ponta, a reacţionat pe Facebook unde l-a avertizat pe liderul PSD că „de ce ţie frică nu scapi”.

„Liviule - ţi-e frică de PRO Romania! Dar de ce ţi-e frică nu scapi! O să fugi în „Ţara lui Dragnea” ca în Madagascar sau Costa Rica vezi că nu mai merge!

Ştii bine că oamenii vor vedea pe buletinul de vot Lista ProRomania (Victor Ponta, Corina Creţu, Mihai Tudose şi Iurie Leancă) - lânga Lista «lui Dragnea» (cu slugi şi măscărici care îi fac pe plac Jupânului)! Şi ştii ce vor alege! Şi mori de frică!

Îmi aduc aminte când ne spuneai tu pe malul Lacului Belina că aşa face şobolanul când e speriat - fuge în colţ şi aşteaptă să te întorci cu spatele ca să sară să muşte; exact cum faci tu acum! Dar am învăţat că şobolanul îl omori când turbează şi sare la gât - ca tine acum! Hai - ieşi din cotloanele unde te simţi tu bine! Te aşteptăm noi cei de la ProRomania să ieşi la lumină!

Dacă vreţi să NU mai trăiţi în «Ţara lui Liviu Dragnea» veniţi la vot pe 26 Mai să scăpăm de el şi gaşca lui de hoţi, analfabeţi şi mincinoase prefacute!

Pentru adevăraţii social democraţi, pentru cei cu şcoală şi bun simţ, pentru cei care nu vor să stea cu hoţii şi analfabeţii - acum există PRO Romania!”, a scris Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite