Politică

articolul anterior articolul urmator

Schimb de replici cu tentă sexuală în Parlament: „Nu am vrut să spun poziţia 69, dar dacă insistaţi. Poziţia care vă place dumneavoastră, domnule Orban”

6
2 Mar 2021 19:07:27
Autor: Andreea Ghiorghe
Schimb de replici cu tentă sexuală în plenul reunit de marţi, unde se dezbate bugetul pentru 2021. FOTO:  Inquam Photos / George Calin
Schimb de replici cu tentă sexuală în plenul reunit de marţi, unde se dezbate bugetul pentru 2021. FOTO:  Inquam Photos / George Calin

Schimb de replici cu tentă sexuală în Parlament, la dezbaterile pe buget, între un deputat PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. Deputatul PSD, Marian Mina, a făcut aluzii indecente când a fost chemat să prezinte un amendament şi a avut un schimb de replici cu Ludovic Orban.

Întrebat de Ludovic Orban dacă prezintă amendamentul de la „poziţia 69”, deputatul Marian Mina a replicat: „Nu am vrut să vă spun, dar dacă insistaţi, 69 este, da.”

După ce a fost respins amendamentul, Ludovic Orban a continuat schimbul de replici în manieră ironică: „Cunoaşteţi poziţia, cunoaşteţi poziţia. De fapt, nu ştiu dacă o cunoaşteţi”.

 

Glumele cu tentă sexuală au continuat şi după acest episod. Deputatul PSD Lungu Romeo Daniel a citit un alt amedament, de la o poziţie similară: „Poziţia care vă place dumneavoastră, domnule Orban, 69”. 

După această intervenţie, deputatul PNL Gabriel Andronache a intervenit şi le-a cerut colegilor din Parlament să respecte codul de conduită pentru că este „inadmisibil” să fie făcute astfel de aluzii în plenul Parlamentului, care pot fi sancţionate.

Citeşte şi:

Bugetul de stat a fost votat de Parlament fără nici un amendament. Ciţu, despre PSD: „Au fost tăiaţi de la buget şi nu mai pot să fure”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

muresan anna
2.03.2021, 19:17:49

Continua modul de exprimare a lui Romascanu. Scoala pesedista de nivel inalt.

+2 (2 voturi)
Ovidiu Olariu
2.03.2021, 20:35:31

In publicatia "Politica ta", din 22 decembrie 2017, a aparut un articol in care se includea, incā din titlu, o expresie, deloc onorantā, pentru membrii unui partid cu pretentii: "(...) ferma de porci a PSD în acțiune" ! Nimic nu s-a schimbat de atunci. S-au schimbat doar aparentele si liderul: Dragnea cu Ciolacu ! PSD a fost si a ramas acelasi ! Dupā peste 3 ani trecuti de atunci, iatā ce citim stupefiati in articolul de mai sus: 1. "Întrebat de Ludovic Orban dacă prezintă amendamentul de la „poziţia 69”, deputatul Marian Mina a facut "aluzii indecente", in replica sa: „Nu am vrut să vă spun, dar dacă insistaţi, 69 este, da.” 2. "Deputatul PSD Lungu Romeo Daniel a citit un alt amedament, de la o poziţie similară: „Poziţia care vă place dumneavoastră, domnule Orban, 69”. In afara "clasicilor" Nicolicea si Iordache -retinuti de posteritate prin propaganda ticaloasā si prin politica dezastruoasā pentru tarā, pe care au dus-o- cine erau, pe atunci, in varful listei de "alesi" ai PSD, "specializati" in badaranisme ? Sa nu-i uitām: Șerban Nicolae, Niculae Bădălău, Claudiu Manda, Cătălin Rădulescu „Mitralieră”, Tit Liviu Brăiloiu, dar si purtatorul de cuvânt al guvernului Ponta, Mirel Palada ! Alaturi de alti politruci, culesi din mocirla periferiei urbane, veniti cu noul val, pe care incā nu am ajuns sa-i cunoastem, cei doi deputati citati mai sus sunt inlocuitorii "clasicilor" PSD insirati in aliniatul precedent ! Este limpede, trebuie sa le retinem numele: Marian Mina si Lungu Daniel ! Āstia sunt cei mai noi deputati de "marcā" ai PSD, farā indoialā remarcabili si inteligenti ! Despre Marian Mina se stie ca este finul "baronului" Niculae Bădălău. Presa ne-a informat cā "a pierdut alegerile locale după ce a primit cadou organizația PSD Giurgiu de la nașul său". In ceea ce-l priveste pe celalalt, sa lasam mass media sa-si facā datoria ! Ce ar mai fi de adaugat ? Nimic altceva decāt cā a ajuns la putere generatia tanara, de derbedei ! Cel dintâi are 44 de ani, cel de al doilea 41 !

+2 (2 voturi)
m lupascu
2.03.2021, 19:35:21

- usl - suveranitatea poporului și al treilea parlament ilegitim 300

Cornel Cazacu
2.03.2021, 19:56:14

Știm că nu au cultură, dar nu e locul unde ar trebui spuse anumite cuvinte. Rușine...

+1 (1 vot)
mircea miricioiu
2.03.2021, 20:10:39

nicio noutate. de cand au acces in parlament toti golanii, asta este nivelul dialogurilor si al discutiilor care se poarta acolo. si daca in aceasta maniera se dezbat probelmele tarii, sa fim tari, oameni buni, ne asteapta vremuri si mai grele. poate daca chiar se trece la parlamentul de 300 de oameni, se mai cern nulitatile.

-7 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările