articolul anterior articolul urmator

Scrisoare deschisă a lui Tăriceanu către celelalte partide. Liderul ALDE cheamă partidele la masa negocierilor, pentru priorităţile României în următorii 5 ani

4
22 May 2019 14:20:19
Autor: Radu Eremia
Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Eduard Enea
Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Eduard Enea

4 Comentarii

Olteanu Dan
22.05.2019, 14:38:49

De la Gutza Tatarascu n-a mai existat o asemnea canalie ca Tariceanu in politica.

-1 (1 vot)
Bogdan Matis
22.05.2019, 14:41:27

Intrebarea care o pun eu este de ce ar sta celalalte partide la masa cu un partid coada de topor ce a sustinut actuala guvernare in lupta sa acerba impotriva statului de drept si a justitiei? Pana la urma ALDE nu are nici 10%. Ce asteapta Tariceanu acum, sa fie sustinut la prezidentiale de celalate partide? A facut treburile murdare ale lui Dragnea de doi ani jumate iar acum isi da seama ca PSD-ul se prabuseste si isi cauta o alta caruta in care sa sara. Definitia perfecta a traseistului si oportunistului politic roman care isi schimba afilierea in functie de cum bate vantul. Tariceanu este la fel de toxic pentru Romania ca si Dragnea si trebuie tratat cu aceeasi moneda.

-1 (1 vot)
adrian berbec
22.05.2019, 14:49:49

Comentariu considerat abuziv.

Un cititor
22.05.2019, 15:41:08

"Scrisoare deschisă a lui Tăriceanu către celelalte partide. Liderul ALDE cheamă partidele la masa negocierilor, pentru priorităţile României în următorii 5 ani" Exclus, ticalosule ! Te vezi izolat cu tot cu partid ?! Asa se intampla cand iti bati joc trei ani de zile, cu mafiotul langa tine. Si Partidul European ti-a spu "mars afara" ! Partidele din opozitie vor veni la masa dialogului dar fara ticalosii din voi: Tariceanu si Dragnea. Stii de ce ?! Se va discuta cum se poate repara ce ati distrus voi, mafiotii ! Vrei dialog acum ?! Dar cum s-au votat distrugerea legilor in parlament ?! Fara pic de dialog, fara ca opozitia sa poata depune amendamente , le taiati microfonul etc....ticalosilor ! Cand te comporti ca o javra, dupa modelul "pt ca putem" lumea te izoleaza, lumea te scuipa ! A venit ziua judecatii !

-1 (1 vot)