Politică

articolul anterior articolul urmator

Scrisoarea lui Dorin Cioabă către Donald Trump: Romii vor să lucreze la zidul dintre SUA şi Mexic. Oferta de execuţie e la un preţ scăzut

46
31 Jan 2017 16:28:25
Autor: Radu Eremia
Dorin Cioabă i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Donald Trump. FOTO Arhivă Adevărul
Dorin Cioabă i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Donald Trump. FOTO Arhivă Adevărul

Autointitulatul rege al romilor din România, Dorin Cioabă, i-a transmis o scrisoare preşedintelui american Donald Trump în care precizează că romii vor să muncească la construirea zidului dintre SUA şi Mexic, deoarece aceştia nu au de lucru şi situaţia lor financiară este „foarte precară“. Mai mult, „oferta de execuţie e la un preţ scăzut“.

Dorin Cioabă îi mai spune preşedintelui Trump că romii, care sunt „buni meşteşugari în prelucrarea fierului“, se oferă să lucreze la un preţ scăzut.
 
„Cu ocazia învestirii dumneavoastră în funcţia de Preşedinte al Statelor Unite ale Americii, naţiunea romilor pe care o reprezint vă transmite să aveţi putere în munca ce o veţi depune, iar Dumnezeu să vă Binecuvânteze deciziile pe care le veţi lua cu privire la pace şi prosperitate la nivel internaţional. Totodată doresc să vă asigurăm că naţiunea pe care o reprezint vă poate sprijini în proiectele dumneavoastră; iar prima ofertă de colaborare pe care o lansăm este aceea de a executa, împreună cu membrii etniei, zidul dintre America şi Mexic“, se arată în scrisoare, citată de Agerpres.

„Oferta de execuţie este la un preţ scăzut datorită faptului că naţiunea romă nu are de lucru iar situaţia financiară a romilor este foarte precară. Nu în utimul rând vă aducem la cunoştinţă că romii sunt buni meşteşugari în prelucrarea fierului, putând astfel executa şi proiecta lucrarea pe care doriţi să o realizaţi", mai precizează scrisoarea.
 
Preşedintele american Donald Trump a semnat pe 25 ianuarie ordinul executiv privind construcţia unui zid la graniţa dintre Statele Unite ale Americii şi Mexic, care are o lungime de aproximativ 3.200 de kilometri.
 
Preşedintele SUA a afirmat, într-un interviu difuzat de televiziunea ABC News, că lucrările la zidul de la frontieră vor începe în următoarele şase luni, iar planificarea acestora va demara imediat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

46 Comentarii

Marcel Cristea
31.01.2017, 16:38:43

Come on over, bring your own tools. The wall will be build from bricks and mortar only, no metal of any kind.

0 (10 voturi)
b f
31.01.2017, 16:45:55

La zid cu ei!

+13 (15 voturi)
maryus111
31.01.2017, 16:48:37

ha ... l.am vazut la tv ... ar fi o minune sa plece 100ooo de mii la munca in state ... de acolo se inorc foarte greu ... :))

+13 (13 voturi)
savu cristian
31.01.2017, 16:53:45

Nu vreti voi mai bine sa lucrati la o camera de gazare sau la un canal dunare marea neagra. Auzi ce le-a dat prin cap.

+8 (12 voturi)
Aron Deleanu
31.01.2017, 16:59:30

Eroare Majestate,tiganii vor vinde fierul la mexicani cu un preț de zece ori mai mic decît cel real!

+13 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (46)

Modifică Setările