articolul anterior articolul urmator

Se pregăteşte o OUG importantă pentru şedinţa de guvern de mâine?

19
14 Feb 2018 08:46:48
Ştefan Vlaston

19 Comentarii

Vanatorul/d.c.
14.02.2018, 10:18:06

”Rechemarea urgenţă în ţară a ministrului Justiţiei. Motivul suspendării dnei Kovesi nu era un motiv pentru care Tudorel Toader să revină urgent în ţară. Ministrul Justiţiei face doar o propunere, care apoi este analizată, fără limită de timp, de către preşedintele Iohannis, care va lua, sau nu, decizia revocării. Cale lungă cu rezultat incert.” Iar ii credeti ”prost pregatiti” pe..scenaristii profesionisti ai mafiei PSD si iar riscati sa fiti luati pe..nepregatite..! Pentru ca ideea suspendarii lui Iohanns e in toate in scenariile ”de forță” ale acestora.. Nici nu trebuie neaparat demis la referendum.Suspendat si atat. Presedintele interimar (Tariceanu) destituie si numeste pe cine vrea, parlamentul aproba (daca trebuie), si cu asta basta..! Apoi Iohannis se poate intorce la dormit la Cotroceni, sau la excursiile lui aiurite, explicand ca el n-are nicio vina in destituirea lui Luluța. V-ati prins..?

+1 (7 voturi)
Ştefan Vlaston
14.02.2018, 10:35:23

Nu, nu au nevoie sa-l suspende, Il anihileaza doar

+1 (1 vot)
Vanatorul/d.c.
14.02.2018, 10:53:30

Plus ca ”in carti” intra si ultima decizie a CC, care practic, ii deschide drumul intaiului mafiot al boschetului cu 3 trandafiri, Liviu Dragnea, catre functia de..premier..! Banuiesc ca Tariceanu, ca presedinte interimar, n-ar avea nicio retinere sa-l numeasca prim-ministru pe Dragnea..!:) Oricum..Orice s-ar intampla nu mizati (in niciun scenariu) pe ..existenta lui Iohannis si nici pe..sprijinul american sau al UE..! UE si americani, o vor scalda in doua ape imediat cum vor vedea ca mafia PSD e pe cale sa ia ”toate hațurille” statului roman..!

-1 (7 voturi)
herr v.5.02
14.02.2018, 13:12:55

Varianta expusa de dl Vlaston e mult mai "curata", insa cel care si-a facut o ratiune de a fi din obsesia sa, aceea a alungarii "uzurpatorului" de la Cotroceni, continua sa vaneze... cai verzi pe pereti ("Orice s-ar intampla nu mizati (in niciun scenariu) pe ..existenta lui Iohannis si nici pe..sprijinul american sau al UE..!") (vanator/de.c.) Bibliografie minimala in problema "sprijinului" vanatoresc. . Washington 2017. Klaus Iohannis este primul lider din Europa de Est care a fost primit de noul presedinte american. Cei doi presedinti au sustinut o declaratie de presa comuna în Rose Garden, spatiul exterior Biroului Oval de la Casa Alba. Trump l-a felicitat pe Iohannis pentru modul în care sustine lupta anticoruptie din Romania si statul de drept. Trump catre Iohannis: „Domnule presedinte, vreau sa aplaud eforturile de a lupta împotriva coruptiei si de a proteja statul de drept“.

+2 (6 voturi)
Iosif Guias
14.02.2018, 13:11:21

Ipoteza autorului nu este posibila. Comasarea DNA cu DIICOT ar implica modificari substantiale de legi organice ce reglementeaza institutii fundamentale ale puterii judecatoresti si in primul rand a legii 317 privind organizarea judiciara, (care tocmai a trecut prin control constitutional) , imposibile de realizat in regim de urgenta, pe cale extraparlamentara, prin OUG. Nici PSD nu se incumeta sa se aventureze intr-un asemenea derapaj, de incalcare flagranta a Constitutiei, in conditiile in care Legea fundamentala interzice explicit reglementarea prin OUG in domeniul "regimului institutiilor fundamentale ale statului." (art.115 din Constitutie).