Sebastian Ghiţă: „Opoziţia se zbate ca broasca-n beton. Nu câştigi nimic dacă îl blochezi pe Ponta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă a vorbit, într-un interviu acordat ziarului „Evenimentul Zilei“, despre ultimele mişcări de pe scena politică românească, dar şi despre cum se vede lupta Opoziţiei din rândul întâi al Puterii.

Întrebat, într-un interviu realizat de jurnaliştii de la „Evenimentul Zilei“, cum priveşte atacurile venite dinspre Opoziţie, Ghiţă a răspuns că „se zbate ca broasca în beton“.

„S-au făcut de râs timp de 10 ani. Ne-am săturat cu toţii. Nu câştigi nimic prin încercările de a-l bloca pe Victor Ponta. Doar cu eforturile de PR ale Elenei Udrea nu fac mare lucru. Restul sunt praf. Iar ideea că, dacă uneşti cinci fraieri, faci unul bun, e falsă“, a spus deputatul PSD.

În ce priveşte lupta din interiorul Partidului Mişcarea Populară, social-democratul a susţinut că europarlamentarul Cristian Preda „face pe lupul moralizator“.

„Trebuie să ştie că atacurile sale la soţii sau fiice de politicieni sunt nedemne! Nu-i ataci pe Ponta, Antonescu sau Băsescu atacându-le familiile. E nedemn! Pare un fătălău fricos! Pe mine, păcalicii aceştia ocolitori şi fricoşi mă enervează! Nu rudele sau amantele politicienilor sunt paguba românilor! Frustraţii incapabili din politică şi din instituţii fac cel mai mare rău românilor. Pentru că îi vând pe români pentru nimic.  Când se va certa cu Udrea, sunt sigur că aceasta va rămâne preşedintă de partid la PMP, iar Preda îşi va face partidul său. Iar acela va fi cu adevarat Partidul Frustraţilor Incapabili, cu Preda preşedinte“, a mai declarat Sebastian Ghiţă.

Totodată, el a vorbit despre preşedintele PSD, Victor Ponta, şi a afirmat că liderul social-democrat „va conduce lupta pentru adevăr, în noiembrie“, odată cu alegerile prezidenţiale.

„E singura speranţă care a mai rămas nemăsluită. Victor Ponta spune clar că nu va fi păpuşa Sistemului. Este singurul care transmite Sistemului că îi cere să evolueze, să devină mai european, mai aplecat spre prevenţie, spre drepturi şi libertăţi, spre curmarea abuzurilor“, a conchis Ghiţă.

Citeşte şi:

Ponta a decis să candideze la Preşedinţie? „Las locul tinerilor după alegerile prezidenţiale“

Premierul Victor Ponta a anunţat vineri, pe pagina sa de Facebook, că intenţionează să se retragă din politică pentru a lăsa loc tinerilor după alegerile prezidenţiale, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, va intra în cursa pentru Preşedinţie.

Atanasiu: Ponta se gândeşte foarte serios să se retragă pentru că PSD îl presează cu Legea amnistiei

Senatorul Teodor Atanasiu, preşedintele PNL Alba, susţine că premierul Victor Ponta „se gândeşte foarte serios să se retragă“ pentru că PSD „îl presează“ cu Legea amnistiei şi a graţierii, iar Uniunea Europeană îl presează, pe de altă parte, „ca nu cumva să-l muşte şarpele şi să dea această lege“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite