Sebastian Ghiţă pregăteşte un nou partid?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Ghiţă FOTO Mediafax
Sebastian Ghiţă FOTO Mediafax

Deputatul Sebastian Ghiţă, împreună cu sute de tineri din PSD, au petrecut aseară în Clubul Fratelli din Bucureşti. Deputatul le-a vorbit acestora despre o posibilă viitoare construcţie care să reprezinte generaţia tânără.

800 de tineri care l-au sprijinit pe Ponta în campanie, din toate judeţele, s-au întâlnit aseară la Clubul Fratelli din Bucureşti, evenimentul fiind organizat de Sebastian Ghiţă si echipa de campanie a lui Victor Ponta, scrie stiripesurse.ro.

Ghiţă a vorbit în faţa acestora la începerea evenimentului strigând : „Vanghelie e aici?“, „Iliescu e aici ?“. „Nuuuuu !!!“, au răspuns cei prezenţi, potrivit sursei citate. Deputatul el-a mulţumit celor 800 de tineri pentru aportul în campania lui Victor Ponta.

Potrivit unor participanţi, Ghiţă le-a sugerat că o nouă structură politică a tinerilor va apărea curând şi, în acelaşi discurs, a cerut ca tinerii din România si firmele mici româneşti să aibă şanse egale în faţa autorităţilor române cu firmele si investitorii străini, mai notează sursa citată. Petrecerea a durat până la 5.00 dimineaţa.

Deputatul Sebastian Ghiţă, prieten apropiat al premierului, şi-a dat demisia din PSD în urmă cu o săptămână, precizând că anterior a vorbit cu liderul social-democraţilor, Victor Ponta. „Am fost chemat de domnul Ponta la biroul dânsului. Am avut o discuţie serioasă despre evenimentele politice din ultima perioadă. Cred că astăzi Victor Ponta este un altfel de lider.  Cred că a înţeles ce vor românii de la dânsul. Mi-a spus că declaraţiile pe care le-am dat sunt corecte, dar că nu pot să am iniţiative personale nediscutate cu colegii de partid. Am înteles punctul său de vedere şi am hotărât să demisionez din PSD! Nu voi mai reveni în acest partid cât timp chestiunile legate de comunism, corupţie şi schimbarea legii partidelor politice nu sunt  rezolvate. Îmi doresc ca Victor Ponta să aibă puterea şi mintea să reformeze acest  partid! Sunt un om tânăr, mi-am construit cariera ca antreprenor, mi-am câştigat o poziţie respectată în societatea românească şi nu cred că eu trebuie să-mi însuşesc valorile reprezentate de Ion Iliescu“, se arată într-un comunicat de presă transmis de Sebastian Ghiţă.

Citeşte şi:

Vanghelie, la Adevărul Live: Dragnea s-a opus să deschidă noi secţii de votare în diaspora. În 2008, Ponta s-a umilit la Băsescu ca să-l pună ministrul justiţiei

Ponta: Cred că am putea continua şi cu un alt prim-ministru

Geoană a renunţat la funcţia de Înalt Reprezentant al guvernului. Pesedişti, luaţi-vă partidul înapoi!

Cum văd liderii PSD din ţară excluderea lui Şova, Geoană şi Vanghelie din partid: „Sancţionarea lui Geoană îl transformă într-un veritabil om politic“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite