Secretarul general PNL cere demisia lui Orban: Mulţi colegi sunt nemulţumiţi. Vrem un preşedinte care să negocieze pentru partid, nu pentru anumiţi indivizi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a cerut demisia lui Ludovic Orban de la şefia partidului, subliniind că liberalii au nevoie de un lider care să negocieze şi să fie om de echipă, nu aşa cum a procedat actualul preşedinte.

Întrebat într-o intervenţie la Digi24 dacă Ludovic Orban ar trebui să-şi dea demisia, Robert Sighiartău a precizat: „Din punctul meu de vedere, da! PNL a pierdut alegerile generale. Noi nu am apucat să avem o analiză în cadrul BPN. La alegerile generale PNL s-a clasat pe lpcul 2 după”. 

„Tot mai mulţi colegi sunt nemulţumiţi. Am pierdut ministere importante”, a completat secretarul general al PNL. Reprezentantul liberalilor a vorbit şi de câteva persoane care se află în grupul contestatar. „Deocamdată este o echipă, o grupare reformistă, condusă de oameni cu rezultate în plan politic şi politic. În echipă sunt Emil Boc, Ilie Bolojan, Florin Roman, Gheorghe Falcă, Alina Gorghiu”, a subliniat Sighiartău.

Citeşte şi:

„Divinitatea” a dat undă verde înlocuirii lui Orban de la conducerea PNL

Rareş Bogdan pune tunurile pe Ludovic Orban: Regret că nu i-am cerut demisia. Se crede lupul alpha. A dus la pierderea alegerilor 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite