Secretarul general al PSD: Guvernăm de 2 ani şi jumăte sub asediu. Alţii nu vor guvernarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat că de peste doi ani şi jumătate social-democraţii ar guverna sub asediu, iar Opoziţia nu ştie decât să atace, fără a veni cu soluţii.

„Vă întreb, oameni buni, pe mâinile cui să dăm ţara asta? Unora care spun <ia să plecaţi voi, noi nici măcar nu venim noi, dar să plecaţi>. Bine, plecăm mâine, şi? <Păi noi nu am prea vrem să intrăm la guvernare, nu prea avem guvern. Păi şi atunci? Cui dăm ţara? Nu-i de ajuns că de doi ani şi jumătate, aproape trei, guvernăm sub asediu? Nu a fost o zi de linişte, o zi de linişte în care să putem să guvernăm în linişte pentru români, pe un program pe care dumneavoastră l-aţi votat”, a spus Fifor.

Secretarul general al PSD a adăugat că social-demcoraţii nu pleacă niciunde pentru că nu are de ce.„Şi vă mai spun un lucru: nu doar că nu plecăm, dar mergem înainte cu fruntea sus, pentru că nu ne e ruşine de nimic, de niciuna din măsurile pe care le-am luat şi de nici una din măsurile pe care le vom lua mai departe”, a adăugat secretarul general PSD.

Liderii PSD au fost huiduiţi în Constanţa, iar Viorica Dăncilă a fost jignită de mai mulţi protestatari. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite