articolul anterior articolul urmator

Senatori ai USA, scrisoare către Dăncilă: Cerem guvernului României să nu dea înapoi în lupta împotriva corupţiei

8
7 Aug 2018 07:38:59
Autor: Radu Eremia
Senatorul John McCain. FOTO Reuters
Senatorul John McCain. FOTO Reuters

8 Comentarii

Un cititor
7.08.2018, 09:11:19

Asteptam asta ! De ce asa tarziu?! Toate statele sa ia atitudine ferma, publica, la vedere impotriva guvernului mafiot instaurat in Romania ! Este un pericol real, au pus stapanire pe toate institutiile. Mafia PSD-ALDE nu afecteaza doar Romania ci pe toti partenerii Romaniei, mediul de afaceri etc. Efectele se vad. In aceasta perioada nu am mai auzit de investitii straine noi, in tara. Trebuie destructurat grupul mafiot organizat. Inlaturat mafiotului sef !

+4 (6 voturi)
Mihai Giurgiuveanu
7.08.2018, 09:19:54

A se citi in ziarul Libertatea, un articol al lui Claudiu Saftoiu, "Revizuirea prin OUG a sentințelor penale definitive – lovitura de copită a ministrului Tudorel Toader". Tot acolo este informatie despre faptul ca toate firmele de crestere a porcilor au suferit pagube uriase, cu exceptia uneia, cea de la Salcia, a lui Dragnea junior, care a primit informatie la timp si si-a lichidat stocul de animale. Asta nu e tradare a intereselor Romaniei? Guvernul fusese avertizat cu un an inainte de riscul pestei africane si in loc sa ia masuri, a sistat controalele la animale!!!

+3 (7 voturi)
Jean Maurer
7.08.2018, 09:59:58

Sunt mai multe probleme grave care ar fi trebuit mentionate in scrisoarea americanilor ! Coruptia si schimbarea legislatiei penale sunt doar doua dintre ele. Cea mai importanta este insa problema instaurarii unei dictaturi parlamentare, centrate exclusiv pe viziunile psihopatice ale unui singur om, Dragnea ! Atacul si subordonarea institutiilor statului fata de vointa lui Dragnea & Co. ! Mistificarea procedurilor democratice prin voturi conditionate, indiferent ca vorbim de Parlament, de CCR sau de alte institutii ! In final, asaltul asupra statului de drept facut in numele intereselor infractorilor ! Sigur, posibil ca Rusia sa profite de un stat UE si NATO, care este intr-o totala deriva politica si economica, dar cel mai mare pericol vine insa din interior, unde clanuri mafiotice pun stapanire pe conducerea tarii ! O tara guvernata de escroci, este o tara imprevizibila care nu poate face parte dintr-o strategie europeana !

+7 (7 voturi)
Un cititor
7.08.2018, 13:00:11

Mafiotii ! Pe 10 Aug, pancartele cu mafia trebuie personalizate cu nume si prenume. Au distrus si industria carnii. Importam ( pana acum) carne intr-un procent fa mare. Acum o sa importam in procent de 100% Nu-i exclus sa fie si aici o tradare de tara, intelegeri de genul celor "pe sub masa" incheiate cu bozgorimea. O sa dea mafiotul Dragnea doar celor care nu l-au suparat.

0 (2 voturi)
vasile turcu
7.08.2018, 13:05:42

Se bucură ba bui nii la îmboldul dat de un creier canceros. Tot vă luptați împotriva corupției până ce va ajunge țara pe mâna străinilor.

0 (2 voturi)