articolul anterior articolul urmator

SERIAL ADEVĂRUL Vlad Cosma, fiu de baron, ajuns deputat: „50 de oameni contează în Parlament. Restul... somnoroase păsărele“

25
28 Mar 2013 07:23:08
Autor: Mihai Voinea, Cristian Delcea
Vlad Cosma a candidat în colegiul lui Adrian Năstase şi l-a câştigat cu73%      Foto: Eduard Enea
Vlad Cosma a candidat în colegiul lui Adrian Năstase şi l-a câştigat cu73%      Foto: Eduard Enea

25 Comentarii

Iris IRIS
28.03.2013, 07:47:38

Voi comunistii din interior ati crezut ca este posibil sa copiati sistemul monarhic si sa-l aplicati partinic la voi in formatiunea statala ilegala pe care o aveti pana in ziua de astazi pe mici teritorii numite judete. Ei bine v-ati impotmolit de la bun inceput : cu conducere centralizata nu este posibil sa va formati "asa zisii baroni de judet" in primul rand datorita gradului urias de incultura al acestora - membrii partidului vostru si in al doilea rand prin faptul ca "REGELE SE NASTE SI ESTE EDUCAT TOATA VIATA PENTRU A DEVENI REGE", iar inca un factor care contribuie la caderea "BARONILOR VOSTRI PARTINICI DE JUDETE" este ca au o deprindere foarte nelalocul ei, care nu are nimic comun cu functia de "baron de judet" si anuma ca aceste persoane se ocupa cu furturile masive. Ori CINE ESTE HOT NU POATE FI CONDUCATOR nici macar de judet ca la voi in pseudomonarhia voastra partinica.

+4 (4 voturi)
Scifi
28.03.2013, 08:59:02

"Cât ai? 50 de milioane pe lună? Nu, nu. Iau mai mult. Şi eu am avut aceeaşi reacţie ca şi voi, dar nu e aşa. Tot primesc plicuri de aici, de la Parlament." Deci maimuta asta vorbitoare cica ar trebui sa faca legi pentru Romania, ca Parlamentul cu asta se ocupa cica. Iar maimutica a fost votata de "popor" cu 73%, sa faca legi si sa primeasca plicuri. Pentru pupatorii de moaste care inca n-au realizat, e vorba de plicuri cu bani. Ia ghiciti voi, mai popor inteligent, ai cui sant banii aia, pe care ii primeste maimuta in plic! Aud? Ai vostri, bai popor inteligent. Ia spune, mai popor, nu te deranjeaza ca o maimuta iti papa banutii? Nu? OK. Ma bucur sa aud asta, pentru ca maimutica asta si inca vreo cateva sute ca ea vor mai primi plicuri inca vreo 4 anisori, plicuri doldora cu banii vostri, mai popor genial, care votezi maimute in Parlament pentru ca asa-ti spune Dan Voiculescu. Jos Basescu! Jos Basescu! Huooooo! Tiranul! Voiculescu si Antena! Voiculescu si Antena!

+5 (7 voturi)
Mitrofan Ciobica
28.03.2013, 08:44:06

Misu.Partidul construit si educat de bolsevicul kgb.-ist criminalul ilici,fondatorul unui partid socialist cu cei mai multi hoti si mafioti din politica romaneasca are grija sa aduca in partid toate beizadelele interlope crescute si educate de baroni locali.Nastase arogantul primeste ce a semanat si mai vrea sa aduca in partid cele doua beizadele educate in spirit comunist.

+2 (4 voturi)
Marcelica Panait
28.03.2013, 09:17:24

Țara asta n-are nicio șansă. Ăsta e un exemplu tip a ceea ce se întâmplă în țara asta dintotdeauna și mai ales după '90. Un puștan de bani gata (oare din ce bani?) luat direct din club și promovat de tatăl său, ajunge parlamentar, iar rezultatul este acesta - o clasă politică care-și perpetuează specia cu succes, iar membrii ei prosperă în continuare fără griji. Problema e că oamenii votează și votează așa. Nu cred să fie vreun oraș, orășel sau chiar comună în care să nu existe acest ,,tip de situație", numai că doar unii au și ambiții politice ,,mai mărețe". Iar cei care au comentat înaintea mea ,,se amăgesc" cu faptul că doar în PSD există acest tipar, uitând că în PDL la cel mai înalt nivel există Udrea (,,promovată" chiar mai de tânără, ce-i drept pe criterii puțin diferite). Măcar băiatul e ,,simpatic" spunând că sunt mai mulți bani decât salariul obișnuit și că majoritatea parlamentarilor n-au nicio treabă acolo. :) Cum să emigrăm?

+6 (8 voturi)
gogu58
28.03.2013, 09:33:38

"Aici trebuie să găsim aspectul sub care să prezint legea. Să o ambalez frumos." Pai cam asa sunt toate legile, amblate frumos....