Politică

articolul anterior articolul urmator

Siegfried Mureşan: Roberta Metsola, noua preşedintă a Parlamentului European, este o prietenă a românilor

3
18 Jan 2022 12:50:39
Autor: News.ro

Deputatul european Siegfried Mureşan (PNL / PPE), vicelider al Grupului PPE din Parlamentul European, a transmis, marţi, după alegerea Robertei Metsola ca preşedintă a Parlamentului European, că votul de astăzi este o veste foarte bună pentru Europa şi pentru România, pentru că aceasta cunoaşte foarte bine situaţia din România, este o prietenă a românilor şi o apărătoare a statului de drept din ţara noastră.

„Roberta Metsola, candidata noastră, a Grupului PPE, tocmai a fost aleasă preşedintă a Parlamentului European încă din primul tur, cu o largă majoritate: 458 voturi. Votul de astăzi este o veste foarte bună pentru Europa şi pentru România.

Roberta cunoaşte foarte bine situaţia din România, este o prietenă a românilor şi o apărătoare a statului de drept din ţara noastră”, a scris Siegfried Mureşan. El a cotinuat: ”Roberta a fost alături de noi de fiecare dată când am ieşit în stradă pentru apărarea statului de drept: la protestele împotriva Ordonanţei 13 de la începutul anului 2017, la protestele din 2018 împotriva modificărilor aduse Codului Penal care afectau grav independenţa justiţiei”.

Potrivit europarlamentarului PNL, „la dezbaterile privind justiţia şi statul de drept din România pe care le-a avut în Parlamentul European, Roberta a fost de partea sutelor de mii de oameni care au ieşit în stradă şi a cerut ferm Guvernului PSD de atunci să înceteze atacurile la statul de drept”.

„România este Europa şi Europa este România. Corupţia este antiteza Uniunii Europene”, declara Roberta în Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne în faţa ministrului Justiţiei de atunci, Tudorel Toader, spune europarlamentarul.

Siegfried Mureşan mai arată că alegerea Robertei Metsola ca preşedintă a Parlamentului European este o garanţie că Parlamentul va continua lupta pentru apărarea statului de drept şi a justiţiei peste tot în Uniunea Europeană. ”Sunt convins că va reprezenta cu demnitate şi determinare Parlamentul şi că va fi în continuare o prietenă a României”, precizează Mureşan. viewscnt

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

laur laur
18.01.2022, 13:24:38

Organizatia infractionala USL 2.0 va avea si patronul ei Sarlatanul ipocrit vor avea viata grea cu Roberta Metsola Presedint a Parlamentului Eurupean . Sa fie intr-un ceas bun ! SUCCES si RESPECT DOAMNA ! https://www.facebook.com/roberta.metsola/videos/1533322333451657

Mihai Medias
18.01.2022, 14:51:29

".... Deputatul european Siegfried Mureşan (PNL / PPE), vicelider al Grupului PPE din Parlamentul European, A TRANSMIS, marţi..." Nu cumva A DECLARAT ?

Mos Tagarta
18.01.2022, 15:49:15

"Roberta a fost de partea sutelor de mii de oameni care au ieşit în stradă şi a cerut ferm Guvernului PSD de atunci să înceteze atacurile la statul de drept”. Buhahahahahahaah, si acum v-ati facut frati cu PSD-ei si i-o trageti aceluiasi stat dar din doua directii !!! Mureseneee, lasa dracu` drumurile la Amsterdam, ca iarba tampeste!!!!

Modifică Setările