Silaghi a intrat în gura liberalilor după ce s-a înscris în PSD. „Ovidiu, îţi mai aminteşti cum plângeai în birou că dacă n-ai imunitate te umflă a doua zi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi liberali au reacţionat dur după dezertarea fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, din PNL şi înscrierea sa în PSD, partid din partea căruia candidează pentru un loc în Parlamentul României, la alegerile parţiale din 25 mai.

„Acesta este un model de manual...Se cheamă cum funcţionează teama de puşcărie...Ovidiu, îţi mai aminteşti cum plângeai în birou că dacă n-ai imunitate te umflă a doua zi? De când ai devenit aşa de bun prieten cu Ponta, care te-a blocat să fii ministru?“, a scris liberalul Dan Mihalache, pe pagina sa de Facebook.

Nici deputatul PNL Ludovic Orban nu a fost mai indulgent cu Silaghi. „Să-i fie ruşine! Ovidiu Silaghi, fără a fi preşedintele unei filiale cu performanţă, a primit de la PNL aproape tot ce îşi putea dori un om care face politică: parlamentar, europarlamentar, ministru. Practic prin hotărârea pe care a luat-o de a se preda PSD-ului şi lui Victor Ponta, Ovidiu Silaghi şi-a încheiat cariera politică”, a fost reac'ia lui Orban, care a adus aminte ;i de dosarul pe care ]l are Silaghi, ca motiv al plec[rii sale din PNL.

„Sunt convins că unul dintre motivele care au stat la baza deciziei lui Silaghi este şi acest dosar pentru că se vede clar că toţi cei care sunt suspectaţi de acte de corupţie îşi găsesc un prieten în PSD şi Victor Ponta, care din sloganul dreptate până la capăt a înlocuit mesajul cu zid în jurul baronilor şi celor corupţi”, şi-a prezentat teoria liberalul.

Aflat într-o emisiune la Realitatea Tv, Antonescu a vorbit, duminică seară, despre trecerea la PSD a lui Ovidiu Silaghi, vicepreşedinte PNL şi unul dintre cei mai influenţi politicieni din Satu Mare. Acesta a spus că nu a ştiut despre decizia acestuia de a candida din partea social-democraţilor la alegerile parlamentare parţiale din 25 mai.

"Cu domnul Silaghi avem o situaţie specială. Acest mic şi trist caz. Domnul Silaghi a dorit să candideze, şi organizaţia din Satu Mare l-a propus, la aceste alegerile parţiale. PNL l-a desemnat candidat oficial, ca să aflu azi că domnul Silaghi s-a înscris la PSD şi ca să aflu de la domnul Ponta că e un gest ca un parlamentar etnic român să iasă în acel colegiu. Voi lămuri chestiunea cu domnul Silaghi. Eu nu am discutat cu el despre această intenţie şi recunosc că nu m-am aşteptat", a spus Antonescu pentru Realitatea TV.

Fostul ministru al Transporturilor, liberalul Ovidiu Silaghi, va candida la alegerile parlamentare parţiale din partea PSD, având susţinerea premierului Victor Ponta.

„Prin sistemul de vot cu un singur tur, întotdeuna primarul municipiului şi preşedintele Consiliului Judeţena ar reveni UDMR, în măsura în care celelalte partide au candidaţi separat. Din acest punct de vedere, ca preşedinte al PSD, împreună cu domnul Constantin şi domnul Oprea, am semnat pentru candidatura domnului Silaghi, căruia îi urez succes şi cu care am lucrat foarte bine atât timp cât a fost ministru“, a spus Ponta, prezent la Satu-Mare, în colegiul în care va candida Silaghi pentru un post de deputat.

Vă recomandăm şi:

Lovitură pentru Crin Antonescu: Ovidiu Silaghi va candida din partea USL la alegerile parţiale parlamentare

Ponta: Pe 17 noiembrie vom avea un nou preşedinte. Băsescu poate mai ia două luni, dar altfel de mandat. Dacă nu vrea să plece, avem forţe de ordine

Băsescu şi Ponta continuă duelul la TV. De la 21.00, preşedintele merge la B1 Tv, iar premierul la RTV

Crin Antonescu vrea alianţă anti-PSD: Să nu pună mâna şi pe Preşedinţie



 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite