Politică

articolul anterior articolul urmator

Silviu Dehelean, provenit din USR, este noul preşedinte al filialei Bihor a USR PLUS. Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, aleasă vicepreşedinte

1
27 Jun 2021 11:10:44
Autor: News.ro
Ioana Mihăilă FOTO Ioana Mihailă / Inquam Photos / George Călin
Ioana Mihăilă FOTO Ioana Mihailă / Inquam Photos / George Călin

Silviu Dehelean, provenit din USR, este noul preşedinte al filialei Bihor a USR PLUS în urma alegerilor care au avut loc sâmbătă. Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, este unul dintre vicepreşedinţi.

”Noul preşedinte al filialei judeţene este deputatul Silviu Dehelean, ales pentru un mandat pe 4 ani. Noii vicepresedinţi includ profesionişti din domeniile administraţiei, sănătăţii şi mediului sau antreprenoriatului: Daniel Palaghianu, Ioana Mihăilă, Ioan Gal, Andrei Acs, Cătălin Sime, Adrian Derban şi Alin Puşcău”, anunţă USR PLUS Bihor. Contracandidata lui Dehelean a fost Eleonora Tiu Chiriac, provenită din PLUS.

Comisia de cenzori, compusă din 3 membri, este prezidată de către Ioana Gal, în timp ce noul preşedinte al Comisiei de Arbitraj a fost ales Marius Şovarschi.

”Avem un scop comun în următorii 4 ani, unul extrem de clar definit: acela de a contribui, prin proiecte concrete, la creşterea calităţii vieţii bihorenilor şi de a reprezenta o alternativă reală, mai ales în domeniile de expertiză, în cadrul alegerilor din 2024. Parcurgem de acum acest drum plin de provocări ca un singur partid şi sperăm să vă avem alături. Felicitări noii echipe!”, este mesajul USR PLUS Bihor.

Filialele USR PUS au termen până la începutul lunii iulie pentru a-şi alege conducerile în urma fuziunii. Alegerile din filiale sunt considerate un prim semnal în perspectiva alegerilor pentru preşedintele formaţiunii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

imsi2 imsi2
27.06.2021, 14:31:36

OK sa i fie de bine da aratati l domle pe el nu pe aia de la sanate. Facetii o poza sau nu trebuie sa l vedem ca i hidos ca gaura iubita de LGBT isti ? Sau n are fata de loc ii handicapat de ala care vrea ESA sa trimita in spatiu sa scape omenirea de el ? Daca ar fi fost de la AUR ii vedeam si parintii si bunicii acum aflam totul despre el si l tineam minte sa l votam ca oomul ar fi avut si scoala si parinti cumsecade pe cind de asta va rusinati si voi de nu i dati niste coordonate mai acatarii. Incep sa cred ca USR ul isi ia cadrele de pe strada sau de sub poduri caliti la scoala vietii cu mizeriile, altfel cum de mucusor se gandeste daca sa se spele sau nu iar clodilde daca sa si lase gunoiul sub pat sau sa l puna in fata usii vecinilor.

Modifică Setările