„Sindromul Palada“. Un consilier din Primăria Capitalei acuză: „Un coleg“ m-a ameninţat cu bătaia, cu „un scaun în cap“. Aceasta e atmosfera toxică din PMB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Ciucu - foto Eduard Enea

Ciprian Ciucu, consilier din partea PNL CGMB, a afirmat, joi dimineaţă, că un coleg din PSD, Mircea Ardeleanu, l-ar fi ameninţat cu bătaia, mai precis cu „un scaun în cap“.

„Golănie la Primăria Capitalei, sau acel moment în care eşti ameninţat cu bătaia de un «coleg» din Consiliul General. Deranjat de declaraţiile mele prin care am expus cum banii de la investiţii se duc către buzunarele pesediştilor din consiliile de administraţie ale firmelor nou înfiinţate de către Firea/PSD/ALDE, Mircea Ardeleanu, m-a ameninţat cu bătaia, «un scaun în cap» asta chiar în biroul Preşedintelui de Şedinţă, unde mă aflam pentru a fi prezent la lucrările comisiei de transporturi din CGMB şi de faţă cu vreo 10 oameni“, a afirmat Ciprian Ciucu, consilier liberal. 

Reprezentantul liberal a subliniat că în această instituţie, atmosfera e „toxică“. „Acesta este atmosfera toxică din PMB. Vă imaginaţi, pe mine mă afectează la 14 metri în spate, astfel de ameninţări pentru că sunt bărbat. Dar, după cum ştiţi, au fost colege de la USR care au fost bruscate“, a mai spus Ciucu. 

În primăvară, două consiliere al USR, Roxana Wring şi Ana Maria Ciceală, au fost bruscate într-o şedinţă de Consiliul General. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite