Slugile mafiei PSD din TVR l-au cenzurat pe Cioloş. Bine că penalul Victor Viorel v-a plăcut, comuniştilor!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragă TVR, eşti o slugă PSD-istă! Da, fix asta eşti. Eşti o televiziune de doi lei care trăieşte pe spinarea noastră, a celor care muncim până ne ia naiba, a celor care plătim taxe tot până ne ia naiba doar pentru ca tu să exişti. N-ai învăţat nimic, dragă TVR, din ultimul sfert de veac de democraţie.

N-ai făcut niciun pas înainte faţă de mizeria în care te aflai în 1990, când măsurai libertatea unei ţări abia scăpate de sub bocancul ciumei roşii după cum îţi sulfau în ureche comunistoidul sinistru Ion Iliescu şi tot KGB-ul din spatele lui. Eşti o televiziune prăfuită, condusă de nişte dubioşi, de nişte dinozauri şcoliţi în laboratoarele penale ale neocomuniştilor din PSD. Eşti o ruşine pentru ţara asta! Nu ai ce căuta în breasla asta, a jurnaliştilor, din simplul motiv că ce se întâmplă pe ecranele TVR nu are nicio legătură cu presa. Ci doar cu interesele de partid, repet, ale politrucilor ca Dragnea, Ponta, Andronescu şi toţi ceilaţi penali ca ei care îţi fac ţie sumarul dimineaţa.

Televiziunea publică, finanţată în continuare cu prea mulţi bani de la stat, a decis să amâne pentru după alegeri un interviu cu premierul Dacian Cioloş acordat pentru emisiunea „Viaţa satului” de duminică, 27 noiembrie. Interviul a fost anunţat inclusiv pe pagina de Facebook a emisiunii, încă din 23 noiembrie, atunci când a fost înregistrat. Doar că deontologii de partid ai TVR, în loc să-l difuzeze, au anunţat că s-au răzgândit. Şi au anunţat asta oficial cu vreo jumătate de oră înainte de începerea emisiunii, iar sâmbătă seară le-au transmis asta şi celor din Guvern. I-a lovit, deodată, în cap „corectitudinea” venită direct pe fiul roşu, aşa că s-au gândit să-l cenzureze pe Dacian Cioloş.

De ce? Pentru că, cică, premierul tehnocrat, care nu apare pe nicio listă pentru alegerile parlamentare de luna viitoare, ar fi „imaginea de campanie a unui partid”: „Având în vedere perioada de campanie electorală pe care o traversăm, conducerea SRTv a decis amânarea difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloş emisiunii Viaţa Satului. Dorim evitarea oricăror interpretări care s-ar putea naşte din mai multe motive. Primul motiv decurge din faptul că Premierul reprezintă imaginea de campanie a unui partid, ceea ce poate crea impresia unei emisiuni de campanie - şi ar fi incorect; imaginea Premierului apare atât pe afişele, cât şi în clipurile electorale care se difuzează pe toate posturile, inclusiv la TVR. Un alt motiv este faptul că în interviul acordat nu există ştiri la zi sau comunicări importante şi urgente, care să nu poată fi difuzate post-campanie electorală. Nu în ultimul rând, adaugăm că Premierul a fost invitat deja la TVR, în timpul acestei campanii electorale, participând la o emisiune live, pe TVR 1, o oră, săptămâna trecută, pentru a face bilanţul unui an de guvernare”.

Ca să ducă mizeria până la capăt, conducerea TVR spune că îşi „asumă decizia în primul rând în faţa publicului nostru”. Serios? Vă asumaţi, pe banii noştri, o cenzură de tip comunist? Vă asumaţi, tot pe banii noştri, un jurnalism făcut nu pentru o ţară, ci pentru un partid, PCR-PSD, la care vă închinaţi? Vă asumaţi, la fel, pe banii noştri, o spălare pe creier a poporului ăsta tâmpit deja de toate televiziunile deţinute de Mafie? Asta vă asumaţi?

Şi ca să fie şi mai clar că sunt doar nişte politruci deghizaţi în jurnalişti, cei care ţin în mâini frâiele TVR spun, în comunicatul lor de presă, că „pentru ca informaţia să circule mai repede, în cazul în care prin discuţii cu reprezentanţii Premierului se va considera util, ne manifestăm disponibilitatea de a difuza emisiunea pe TVR+ (în mediul on line) înaintea difuzării pe TVR 1. Tot în scopul echilibrului dorit, vom propune PNL (partid care este asociat şi reprezentat de imaginea Premierului Cioloş) să folosească spaţiul electoral care i se cuvine prin distribuţia mai sus amintită, şi pentru a difuza interviul premierului, sau părţi considerate importante din acesta”.

Ce porcărie! Ce legătură are, deontologilor de la TVR, spaţiul electoral al PNL cu premierul? Doar aceea că v-a suflat vouă Dragnea în căşti că vă lasă fără bănuţi, dacă nu-l cenzuraţi pe Cioloş? Dacă nu-i băgaţi în cap poporului că primul-ministru tehnocrat ar fi legat ombilical de liberali? Doar asta-i legătura?

Dragă TVR, ruşinea presei româneşti, dar când ai difuzat interviul cu penalul plagiator Victor Viorel Ponta, în 26 octombrie 2014, în campania electorală în care zeroul ăsta barat era chiar candidatul PSD care visa să ne fie preşedinte, unde era respectul faţă de noi, publicul tău? Unde era, atunci, deontologia? Unde era grija pentru informarea corectă a noastră, a celor care pompăm bani pentru ca tu să exişti? Atunci, Victor Viorel, un nimeni parvenit până în fruntea ţărişoarei, era bun de specialist în agricultură în aceeaşi emisiune „Viaţa satului”. Nu ca Cioloş, nu-i aşa? Un nepriceput fost ministru al Agriculturii şi comisar european pentru agricultură şi dezvoltare rurală. 

După porcăria aia de emisiune, în care Victor Viorel, candidatul (deci nu vreo imagine, ceva, ci candidatul!) PSD pentru prezidenţiale, debita despre cum duduie agricultura românească, Comisia de Etică a TVR a stabilit că interviul „a fost în litera reglementărilor”, iar CNA a decis, tot atunci, că „Viaţa satului” a respectat legislaţia audiovizualului. Aţi motivat, atunci, că Ponta, deşi aflat în campanie electorală, vorbea în calitate de premier. Deci a fost OK. Acum, l-aţi cenzurat pe Cioloş, care nu e nici candidat şi, aşa cum observ, după capul vostru, nu are voie să vorbească la televiziunea publică nici în calitate de premier. 

Dragă TVR, eşti o slugă PSD-istă. Să nu uiţi asta! Eşti o televiziune pe care ar fi trebuit pus lacăt de foarte mulţi ani. Să nu uiţi nici că ţara asta nu mai trăieşte prin informaţiile mincinoase venite doar prin tine, aşa cum se întâmpla acum vreun sfert de veac. Să nu uiţi că noi, oamenii zdraveni la minte, ne-am mutat în alte sfere de informaţii, ne-am mutat pe internet, în cea mai mare parte, acolo unde libertatea nu ne este împărţită nici de tine, nici de nişte comunişti ca Dragnea sau ca Ponta, stăpânii tăi. Să nu uiţi cumva că, dacă acum noi nu mai avem nevoie deloc de tine, dragă TVR, tu nu poţi să exişti o zi fără banii storşi de la noi. Şi cred că asta, existenţa ta, nu va mai dura mult. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite