articolul anterior

Soarta României se joacă la Miss Popularitate

4
13 Jun 2019 12:31:28
Sebastian Burduja
Romania se prabuseste. Daca am fi cu totii intr-un avion cu un pilot orb la mansa, am numara voturile pasagerilor sau am prelua comanda?
Romania se prabuseste. Daca am fi cu totii intr-un avion cu un pilot orb la mansa, am numara voturile pasagerilor sau am prelua comanda?

4 Comentarii

Paun Al
15.06.2019, 08:49:52

"Un politician se gandeste la viitoarele alegeri, un lider se gandeste la viitoarele generatii." Politicienii , liderii politici sunt "fructe "politice , electorale , de mentalitati ... a unei majoritati dispuse sa voteze . Asa functioneaza democratia . Cum facem ca aceasta majoritate , care voteaza , sa fie responsabila de alegerile pe care le face ? Cum facem ca majoritatea care voteaza , sa discearna intre "politicieni , care se gandesc la alegeri " si un lider care se gandeste la viitoarele generatii ? Pentru ca sa avem lideri politici , cu sensul pe care-i definiti dv , ar trebui ca majoritatea votantilor sa se gandeasca in primul rand la viitorul copiilor lor , aici in Romania , si nu la "ce li se da " lor , acum . Si mai ales care este pretul pentru tara si pentru copiii lor , ca lor li se da ceva acum , care li le se ia prin inflatie , prin taxe suplimentare , accize ... Sau li se da ceva si vor trai in conditii de proasta calitate ... fara infrastructura , fara invatamat de calitate pentru copiii lor ,sau vor muri cu zile in spitalele noastre ... Degeba ne tot uitam la "fructe", daca nu intelegem si nu ne ocupam cu nivelul de intelegere , de constiinta civica , de responsabilitate a celor ce le produc ...

Marcel Cristea
15.06.2019, 23:29:18

In order to change your country you must stop the blaming game and start changing yourselves by paying attention to what you do or say to one another, and you can even learn to rationalise.

Markus Roman
16.06.2019, 11:34:18

Daca aceasta a fost o guvernare dezastruoasa cand salariile, pensie si PIB-ul au crescut aflandu-ne pe locul 2 in UE, guvernarile Constantinescu, Boc, MRU si Ciolos cum le-am putea numi? Pobabil ca: admirabile, sublime, exemplare, ptr ca nefacand nimic nici nu au gresit cu nimic. Banuiesc ca austeritatea basista soldata cu taierea salariilor si pensiilor, cresterea pretului carburantilor si de doua ori pe zi si inchiderea celor 37 de spitale este cotata acum printre marile realizari ale epocilor de dreapta? Rau este cand nu ai bunul simtz sa recunosti realitatea!

+1 (1 vot)
AndreiK
16.06.2019, 12:43:31

BANCOREX, Burduja! BANCOREX si un tatic securist.

+1 (1 vot)